Ana sayfa Sosyal Medya Reytingleri düşen Sadakatsiz’in özellikle kadın izleyicisi artık bir konudan çok rahatsız!

Reytingleri düşen Sadakatsiz’in özellikle kadın izleyicisi artık bir konudan çok rahatsız!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçen sezondan bu yana devam eden sürükleyici dizisi Sadakatsiz’de durumlar son haftalarda biraz can sıkıcı. Reytingleri düşen dizinin hikayesindeki bir nokta da izleyicileri çok fazla rahatsız etmeye başladı. Artık çok gerildiğini söyleyen izleyici tepkisini sosyal medyada dile getirdi.

Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk’u başrollerde bir araya getiren, bu sezon kadrosuna Berkay Ateş gibi güçlü bir ismi de ekleyen Sadakatsiz dizisinde işler tam çözüldü derken yine sarpa sarıyor. Yeni sezona Cansu Dere ve Berkay Ateş tarafından canlandırılan Asya ve Aras’ın aşkı damgasını vuruyor.

Asya ve Aras’ın aşkı bir hayli olaylı. Aras’ın evli olduğunun ortaya çıkması bir anda Asya’yı Derin’in konumuna sokmuş, izleyici büyük tepki göstermişti. Ancak boşanma aşamasında olan Aras’ın gerçekleri Asya’ya anlatmasıyla ilişki yeniden düzelmişti.

Sadakatsiz’in yeni bölümünden bir tanıtım sosyal medya hesabından paylaşıldı. Tanıtımda Asya ile Aras dans ediyor. Ardından Aras bir yüzük çıkararak Asya’ya evlenme teklif ediyor. Ancak tam o sırada dışarıda cama vuran Ali ve babası Volkan’ı, onları izlerken görüyoruz.

İşte bu sahne izleyicinin sabrının taşmasına sebep oldu. Çünkü Sadakatsiz’de artık izleyiciyi rahatsız eden çok önemli bir konu var. Volkan’ın artık psikolojik şiddete varan tacizleri ve oğulları Ali’nin küçük bir çocuk gibi bağırıp çağırmaları. İzleyici bu iki karakterden ve yaptıklarından artık çok bıkmış durumda.

Özellikle boşanmış olmalarına rağmen Volkan’ın Asya üzerinde baskı kurmaya çalışması izleyicileri çok rahatsız ediyor. İzleyiciler de tepkisini sosyal medyada dile getiriyor.

Bir izleyici tepkisini “Asya ve Aras rüya gibi cok güzeller. Ali ve Volkan´ın yaptığı psikolojik şiddet. Bunun da kadın cinayetlerinden hiçbir farkı yok. Boşanmış kadının mutlu olmaya hakkı yok mu?” sözleriyle dile getirdi.

Reytingleri düşen Sadakatsiz’in özellikle kadın izleyicisi artık bir konudan çok rahatsız! 9

Bir başka izleyici de Volkan’ın Asya üzerinde uyguladığı psikolojik şiddete dikkat çekti ve şöyle dedi: “Bu kadarı da olmaz artık dedikçe daha beteri oluyor. Hele şu Volkan’ın her bölüm Asya’ya seni geri istiyorum tarzında söylemleri gerçekten psikolojik şiddete giriyor. Her bölüm aynı muhabbet ya.”

Reytingleri düşen Sadakatsiz’in özellikle kadın izleyicisi artık bir konudan çok rahatsız! 10

Bir izleyici ise böyle sahnelerin kadın cinayetlerini körüklediğini vurguladı ve “Böyle diziler olduğu sürece #kadıncinayeti bitmez bu ülkede.” diye yazdı.

Reytingleri düşen Sadakatsiz’in özellikle kadın izleyicisi artık bir konudan çok rahatsız! 11