Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si Öykü Gürman bakın hangi projede hayranlarının karşısına çıkıyor!

Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si Öykü Gürman bakın hangi projede hayranlarının karşısına çıkıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Şarkıcılığın yanına oyunculuğu da ekleyen ATV’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Asiye karakteriyle gönüllerde taht kuran Öykü Gürman yarın vizyona girecek Bayram Şekeri adlı sinema filmi ile hayranlarıyla beyaz perdede buluşacak.

Bilal Kalyoncu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu Bayram Şekeri filminde Öykü Gürman’a, Ulaş İnan Torun, Deniz Oral ve Arben Akış eşlik ediyor.  gibi isimler yer alıyor.

Bir çocuğun çevresinde yeniden toparlanmaya çalışan tükenmiş bir ailenin hikayesini konu edinen Bayram Şekeri’nin konusu şöyle;  Yusuf ve Pınar’ın bir türlü yürütemedikleri evlilikleri boşanma ile sonuçlanmış, bir daha oğlu Mete’yi göremeyeceğinin korkusunu yaşayan Pınar ise çareyi onu Almanya’ya kaçırmakta bulmuştur.

Aradan geçen 10 yılda Mete için bir gelecek inşa eden Pınar, bir gün rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığında beyninde tedavisi mümkün olmayan bir tümör olduğunu öğrenir. Öldükten sonra oğlunun kimsesizler yurdunda büyümesini istemediğinden de onu babasına emanet etmek için Türkiye’ye geri getirir.

Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si Öykü Gürman bakın hangi projede hayranlarının karşısına çıkıyor! 8

Filmin çekimleri Mersin’de gerçekleştirildi. Set zamanlarının oldukça keyifli geçtiğini dile getiren Öykü Gürman, “Biz zaten kapanmada çektik. Mayısta. O yüzden pandemide bir ekip ruhu oluşturabildik. İstanbul dışında bir araya geldiğimiz için. Benim için en zor kısmı plastik makyajdı. Çünkü oynadığım karakter gereği bir sağlık durumu söz konusu, maalesef. Çok üzücü.. O konuda biraz zorlandım.” İfadelerini kullandı

Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si Öykü Gürman bakın hangi projede hayranlarının karşısına çıkıyor! 9