Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları Bade İşçil’i artık dizilerde görmek istiyor!

Hayranları Bade İşçil’i artık dizilerde görmek istiyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ezel dizisinde canlandırdığı Şebnem karakteri ile şöhreti  yakalayan Bade İşçil, Kuzey Güney dizisindeki ‘Banu’ karakteriyle de popülerliğini artırarak televizyon ekranlarının aranılan yüzü haline geldi.

En son 2017-2018 yıllarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler ve Netflix dizisi Aşk 101’de izleyici karşısına çıkan Bade İşçil’i hayranları artık ekranlarda görmek istiyor.

Oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımlarda göz kamaştırdı. Siyah parıltılı ve karın dekolteli elbisesiyle objektif karşısına geçen güzel yıldız paylaşımıyla takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Hayranları Bade İşçil'i artık dizilerde görmek istiyor! 8

Oyuncunun fit görüntüsüyle de dikkat çektiği fotoğrafların altına takipçileri tarafından, ‘Ekranlara dön artık’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Hayranları Bade İşçil'i artık dizilerde görmek istiyor! 9

Bade İşçil’in Aşk 101 adlı dizide beraber rol aldığı oyuncu arkadaşı Tuba Ünsal da fotoğraflara kalp emojisiyle yorum yaptı.

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Takipçileri, ‘Prenses’, ‘Çok güzelsin’, ‘Sen başkasın’ gibi  yorumlar yaparak İşçil’e hayranlıklarını dile getirdiler.

Bade İşçil geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, oyunculuğun hiç aklında olmadığını ama bu meslek için doğduğunu belirterek hayalinin ise kendi moda markasını yaratmak olduğunu söylemişti.