Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Yargı dizilerinden sonra Kanal D’den yeni bomba dizi!

Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Yargı dizilerinden sonra Kanal D’den yeni bomba dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem yayınladığı dizilerle sektörün bir numarası olan Kanal D yeniden eski günlere dönüş yapmaya doğru adım adım ilerliyor… Kanal D’nin son dönemde aldığı başarılı dizi kararları reytinglerde kendini gösteriyor. 16. sezonu devam eden Arka Sokaklar dizisinin yanı sıra geçen sezon başlayan Sadakatsiz ve Camdaki Kız çok iyi performanslar sergiliyor.

Yeni sezona yine güçlü başlayan bu 3 diziden sonra Yargı isimli yapım ile de öne çıkan Kanal D, yine önemli bir başarı kazandı. Pazar akşamları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Yargı çok iyi reytingler alarak kanalın başarılı kararlarından birisi olduğunu gösterdi.

Kanal D’nin yeni sezon için hazırladığı ve herkesin dikkatini çeken bir başka dizisi daha var… Üç Kız Kardeş isimli dizinin hazırlıklarına devam ediliyor. İclal Aydın’ın kitabından uyarlanan dizide yeni gelişmeler var… Emre Kavuk’un yönetmen olarak yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisini iki etkili senarist yazacak.

Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Yargı dizilerinden sonra Kanal D'den yeni bomba dizi! 2

Erkan Birgören ile eşi Betül Yağsağan çiftinin senaryo için çalışmalara başladığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Kanal D’nin yeni sezondaki yeni sürprizi olması beklenen dizinin uyarlandığı kitabın satış rekorları kırdığını da hatırlatalım.

Süreç Film yapımcılığında ilerleyen Üç Kız Kardeş dizisi için de çok önemli oyuncularla görüşmelere başlandığı ortaya çıktı.

Türkân, Dönüş ve Derya adlı üç kız kardeşin hikayesini izleyeceksiniz. Ayvalık’ta babaları Sadık Bey ve anneleri Nesrin Hanım ile bu üç kız kardeşin hikayesi birçok dizi hayranını ekran başına geçirecek.