Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç’tan dizilerde zaman yolculuğu! Hem Alparslan hem Fıstık İsmet ile tanışmaya az kaldı!

Barış Arduç’tan dizilerde zaman yolculuğu! Hem Alparslan hem Fıstık İsmet ile tanışmaya az kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Arduç, Kiralık Aşk isimli dizi ile büyük bir başarı elde etti. Ardından yer aldığı Kuzgun ve Çukur dizileri ile dikkat çeken oyuncu, yeni sezonda iki önemli dizi atağı yaptı.

İlk olarak Kulüp isimli Netflix dizisinde yer alan oyuncu, Gökçe Bahadır ile başrolü paylaştı. Dizinin çekimleri uzun bir süre önce tamamlanmıştı. Netflix’ten yapılan açıklamada 5 Kasım 2021 tarihinde Kulüp dizisinin yayınlanacağı duyuruldu. Bu açıklama diziyi merakla bekleyen hayranları memnun etti.

Fıstık İsmet olarak izleyeceğimiz Barış Arduç, 1950’li yılların imajı ile hayranlarının karşısına çıkacak. Hapisten çıktıktan sonra kızı Raşel ile tanışan ve yeni bir hayata başlayan Matilda’nın hikayesi anlatılacak. Barış Arduç da Fıstık İsmet isimli taksi şoförü olarak hikayede yer alacak.

Oyuncunun yeni rolündeki imajı da çok dikkat çekecek. Bıyıkları ile farklı bir havaya bürünen Barış Arduç, TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizi için de yoğun bir çalışma sürdürüyor.

Geçen sezon yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu’nun devamı olan yeni dizide Fahriye Evcen ile başrolde yer alan oyuncu, yeniden televizyon ekranına dönüyor.

Barış Arduç'tan dizilerde zaman yolculuğu! Hem Alparslan hem Fıstık İsmet ile tanışmaya az kaldı! 7

TRT1’de yayınlanacak olan dizi için yoğun bir hazırlık sürecinin ardından çekimler Eylül ayında başladı. Dizinin fragmanları da yayınlandı ve izleyiciler heyecanla bekliyor.

Büyük Selçuklu Devleti’nin en önemli sultanı Alparslan karakterine hayat verecek olan Barış Arduç, belki de kariyerinin en önemli projesine çıkacak.

Ünlü oyuncunun hayranları hem Netflix’te hem de TRT1’de Barış Arduç’un birbirinden çok farklı rollerini izleme şansını elde edecek.