Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizi için alınan son karardan dizi hayranları memnun olmayacak!

Sadakatsiz dizi için alınan son karardan dizi hayranları memnun olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinde 45 bölüm geride kaldı. İngiliz BBC’nin orijinal formatı olan Sadakatsiz, Doctor Foster isimli yapımdan uyarlandı. Ancak Sadakatsiz’in orijinal yapımın da çok önüne geçtiği gerçeğini artık herkes kabul ediyor.

Yılbaşı nedeniyle Sadakatsiz dizisi ara verdi. Dizi ekibi 45. bölümün çekimlerinin ardından tatile çıktı. Dizinin yılbaşı nedeniyle ekrana en uzun süre ara veren yapımlardan birisi olması da dikkat çekiyor.

Sadakatsiz dizisi hayranları bu uzun süreli ayrılık nedeniyle rahatsız olsa da dizi ekibi dinlenme fırsatı bulmuş oldu. 5 Ocak ve 12 Ocak çarşamba akşamları dizi hayranları yeni bölümü izleyemeyecek.

İlk sezonu çok başarılı geçen Sadakatsiz dizisinin yurt dışı satışlarının da iyi gitmesi ekip için büyük moral kaynağı oldu. Cansu Dere’nin ödüller de kazanması bu süreçte ünlü oyuncuya büyük gurur yaşattı.

Sadakatsiz hayranları ikinci sezonda hikayenin gidişatına yönelik eleştirilerde bulunsa da reytingler dizinin hala güçlü bir destek bulduğunu gösteriyor.

Sadakatsiz’in hikayesine yönelik eleştirilerin devam ettiği bir dönemdeyiz. Bunun reytinglere yansıması da geçen sezona göre biraz daha düşük gelen oranlardan anlaşılabiliyor.

Geçen sezon Kuruluş Osman ile yarışabilen ve AB’de birincilikler de alabilen Sadakatsiz, son dönemde ikinci sırayı kabul etmiş durumda.