Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai ve Kırmızı Oda’nın yönetmeninden müthiş bir dizi daha geliyor: Süslü Korkuluk!

Hercai ve Kırmızı Oda’nın yönetmeninden müthiş bir dizi daha geliyor: Süslü Korkuluk!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi, geçtiğimiz sezon ekrana veda etmişti. Başrolünde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in rol aldıkları Atv’nin dizisi, büyük bir ilgi gördü. Dizinin ilk büyük başarısında oyuncular ve senaryo kadar yönetmenin de katkısı büyüktü. Genç ve başarılı yönetmen Cem Karcı, uzun süredir, pek çok beğenilen işe imzasını attı.

Zira son dönemin çok konuşulan dizilerinden birisi olan Kırmızı Oda’nın da ilk sezonunda Cem Karcı’nın imzası var. Karcı son olarak BluTV için çekilen ve çok konuşulan İlk ve Son dizisine de imza atmış bir isim. Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin başrolünde oynadıkları dizi, izleyenlerin de beğenisini kazanan bir yapım oldu.

Karcı ayrıca Karadayı, Tatlı Küçük Yalancılar, Siyah İnci, Hayat Şarkısı ve Gülperi dizilerinin de yönetmenliğini yapmıştı. Cem Karcı, bu kez bir başka iddialı diziye imza atmaya hazırlanıyor!

Dizinin ismi Süslü Korkuluk. Son bir kaç sezona damgasını vuran Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin de yapımcısı olan OGM Pictures’ın TV8 için hazırladığı dizinin başrolü de yine dikkat çeken bir isim!

Uzun süredir ekranlardan uzakta olan Çağatay Ulusoy, Süslü Korkuluk dizisiyle ekrana yeniden dönmeye hazırlanıyor. Ulusoy ile başrolde oynayacak diğer isim henüz belli değil. Ancak Çağatay Ulusoy’un, ilk olarak Yalı Çapkını isimli dizinin senaryosunu okuyup beğenmediği ve yeniden bir hikaye yazdırıldığı ifade edilmekte.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Çağatay Ulusoy, Süslü Korkuluk dizisinin senaryosunu beğendi ve dizi için hazırlıklara da başlandı.

Hercai ve Kırmızı Oda'nın yönetmeninden müthiş bir dizi daha geliyor: Süslü Korkuluk! 7

OGM Pictures, Çağatay Ulusoy ve Cem Karcı isimleri, dizi henüz başlamadan bile iddialı bir yapım olacağının da göstergesi. Her projeleri kendi açılarından başarı ifadesi olan bu üç isim bir araya gelince, iddia da büyüyor!

Şimdilik diziyle ilgili bilgiler böyle. Gelişmeler oldukça bizler de sizlerle ayrıntıları paylaşmaya devam edeceğiz. Ancak Çağatay Ulusoy hayranları, kendisini uzun süredir ekranlarda görmek için sabırsızlanıyordu. Son gelen haberler de muhtemelen Ulusoy’un takipçilerini çok mutlu edecek…