Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi İspanya’da büyük tartışma yarattı!

Sadakatsiz dizisi İspanya’da büyük tartışma yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde yer aldığı Sadakatsiz dizisi sadece Türkiye’de değil, İspanya’da da gündemde yer alıyor.

Berkay Ateş’in katıldığı ikinci sezona çok iyi başlayan Kanal D dizisi elde ettiği yüksek reytinglerle göz dolduruyor. BBC dizisi olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz’in bir süredir İspanya’da yayınlandığı biliniyor.

Dizinin oyuncularını da çok mutlu eden bu gelişme, elde edilen başarı ile daha anlamlı hale geldi. Sadakatsiz’in İspanya performansı çok iyi ve paralı kanalda yayınlanmasına rağmen ilgi çok yüksek. İspanyol televizyon sektöründe de Sadakatsiz dizisinin bir tartışma başlattığı ortaya çıktı.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu bu durumu köşe yazısında şu sözlerle aktardı:

“İspanya’da ‘Sadakatsiz’in beşinci bölümü yayınlanmış, bir numara. Daha önce ‘Kadın’ sonra ‘Kızım’ dizisi gün birincisi olmuştu açık kanalda. Paralı kanallar Türk dizileriylle dolu. İspanya’ya giden bir yapımcı söyledi: “İspanyollar bize büyük saygı gösteriyor. Diğer yandan İspanyol televizyon sektörü bunun nedenini çözmeye çalışıyor.”