Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi, Kuruluş Osman’a teslim oldu!

Sadakatsiz dizisi, Kuruluş Osman’a teslim oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Sadakatsiz, çarşamba akşamları iyi reytingler almayı sürdürüyor. Ancak dizinin artık birincilik konusunda iddiasından uzaklaşmaya başladığı da gözlemleniyor.

Geçen sezon Kanal D’nin atv ile birincilik konusunda yarışmasında Sadakatsiz dizisi büyük işler başardı. AB grubunda genellikle birinci olan dizi, ikinci sezonda ise geriye düşmeye başladı.

Kuruluş Osman, üçüncü sezonu ile atv’nin en iyi dizisi konumunda bulunuyor… Camdaki Kız ve Gönül Dağı ile birlikte Kuruluş Osman’ın bu sezonun en başarılı ilk 3 dizisi arasında yer aldığını da hatırlatalım.

Sadakatsiz rakibi karşısında geçen sezon olduğu gibi direnemiyor… Dizinin hikayesine yönelik eleştiriler artarken, Asya karakterinin ilk sezona göre daha zayıf gösterilmesi de izleyenleri rahatsız etmeyi sürdürüyor.

Sadakatsiz dizisi, Kuruluş Osman'a teslim oldu! 7

Sadakatsiz 15 Aralık günü yayınlanan 43. bölümü ile birlikte tüm kişiler ve ABC1 gruplarında üçüncülük elde etti. Dizi AB grubunda ise ikinci sırada bulunuyor.

Kuruluş Osman dizisi ise 75. bölümü ile ekrandaydı. Burak Özçivit’in başrolde yine muhteşem bir performans sergilediği dizi tüm kategorilerde birincilik elde etti. Dizi tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde çift haneli oranlara ulaştı. AB’de ise biraz daha düşük gelen reytinglerine rağmen atv dizisi için yine büyük bir zafer günüydü.