Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde sorular çok ama cevaplar ağır!

Aşk Mantık İntikam dizisinde sorular çok ama cevaplar ağır!

tarafından ker_def

Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisi cuma akşamları yayınlanıyor ve izleyiciler de merakla yeni bölümleri bekliyor. İlhan Şen ile Burcu Özberk’in çok başarılı bir çift olduğu dizi hayranları tarafından eleştirilse bile yine de sadık bir şekilde izleniyor.

Melisa Döngel ve Burak Yörük’ün de başrolünde yer aldığı diziye, 4 yıl aradan sonra ekrana dönen Anıl Altan da katıldı… Ozan karakterinin üvey kardeşi Ayaz rolü ile dizide yer alacak olan oyuncu, dengeleri bir hayli değiştirecek. Yeni dengeler nedeniyle de dizinin daha fazla drama kayacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Peki Ayaz, nasıl birisi ve 26. yeni bölümde neler olacak? Ayaz karakteri üvey kardeş ama babası tarafından hep Ozan kayırıldığı için bunun tepkiselliğini yaşıyor… Ayaz ile Ozan arasında daima bir rekabet var ve bu daha da artacak.

Aşk Mantık İntikam dizisinde sorular çok ama cevaplar ağır! 7

17 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak 26. bölümde Ayaz’ın düğünde kardeş olduklarını söylemesiyle sarsılan Ozan, bu bilginin doğruluğundan hala şüphelidir. Esra bu yüzleşmeden daha fazla kaçamayacağını söyleyerek babasıyla görüşmesi konusunda Ozan’ı destekler. Sonunda babasının karşısına çıkan Ozan, yıllardır içini kemiren soruların cevaplarını alabilecek midir?

Diğer yandan Ozan’ın boşanma kararını hazmedemeyen Çağla, türlü manevralarla Ozan’ı vazgeçirmeye çalışırken Ayaz da Ozan’ı her alanda köşeye sıkıştırmaya devam eder. Ozan ve Esra birbirlerinden uzak durmaya çalışsalar da içine düştükleri durumlar onları yan yana getirmektedir. Hiç beklemediği bir anda Ayaz’la karşı karşıya gelen Esra, Ayaz’ın kendisine yaptığı teklifle şok olacaktır.