Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi reytinglerde sezona başladığı gibi devam edemedi!

Sadakatsiz dizisi reytinglerde sezona başladığı gibi devam edemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi bu sezon ekrana planlanandan daha geç bir tarihte başladı. Dizinin 31 bölüm süren ilk sezonunun ardından izleyiciler heyecanla yeni dönemi bekliyordu. Ancak yaşanan bazı aksaklıklar ve yeni yapılan düzenlemeler nedeniyle Sadakatsiz 32. bölümü ile ikinci sezona 29 Eylül akşamı başlayabildi…

Dizinin bu sezonun en iyi açılışlarından birisini yaptığı da bir gerçek. Çok iyi reytingler alan ve iki haneli oranlara da bir hayli yaklaşan Sadakatsiz, ikinci sezonda patlama yapacak gibi bir izlenim uyandırmıştı. Ancak Kanunsuz Topraklar dizisinin bir miktar izleyici çalması, ayrıca Kuruluş Osman dizisinin de yayınlarına yeniden başlaması ile birlikte Sadakatsiz dizisi başladığı gibi devam edemiyor.

Reytingleri sezon başına göre geriye düşen dizinin yine de heyecanlı ve etkili sahnelerle dolu olduğu bir gerçek. Artık AB grubunda birinciliği kabul eden Sadakatsiz, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ise ikincilik elde ediyor ve zirveyi uzaktan izliyor… Dizinin 35. bölümünde de sadece AB grubunda birincilik geldi, diğer iki kategoride ikincilik elde edildi. Ancak tüm kategorilerde reytinglerin ortalamanın çok üzerinde gerçekleşmesi önemli bir başarı oldu.

Kuruluş Osman dizisini sadece AB grubunda geçebilen Sadakatsiz için sezon boyunca benzer bir tablonun yaşanması da şaşırtıcı olmayacaktır. Geçen sezon oluşan dengenin bu sezon da iki dizi arasında devam edeceğini artık net bir şekilde söyleyebiliriz.

Sadakatsiz dizisi reytinglerde sezona başladığı gibi devam edemedi! 8

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı diziye ikinci sezonda Berkay Ateş de katıldı… Ünlü oyuncu hikayede hem olayların çeşitlenmesini sağladı hem de Volkan karakterinin kıskançlıklarının artarak izleyicilerin daha büyük keyif almasına neden oldu.

Sadakatsiz dizisi reytinglerde sezona başladığı gibi devam edemedi! 9

Özellikle Aras ile Asya karakterlerinin 35. bölümdeki öpüşmesi hem ilerisi adına bir mesaj hem de Volkan adına yeni bir kıskançlık konusu olacak. Hikayede bundan sonra Volkan ile Aras sahnelerinin çoğalmasını bekliyoruz.