Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde bir dönem bitti, şimdi yeni dönem başlıyor!

Sadakatsiz dizisinde bir dönem bitti, şimdi yeni dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Sadakatsiz, Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Şimdiye kadar 17 bölümü yayınlanan dizide bir dönemin bitişine tanıklık ediyoruz. Dün akşam yayınlanan son bölümde Asya’nın artık Volkan ile olan savaşının bittiğine ve yeni bir dönemin başladığına şahit olduk.

Artık Asya için savaşacağı kişi Derin… Volkan’ı kendisinden koparıp alan Derin’e ders vermek için Asya, neler yapacak izleyiciler merakla bekliyor.. Volkan, 18.bölüm fragmanında pişmanlığını anlatıyor. Asya’dan özür diliyor, onu kaybetmenin ne kadar büyük bir acı olduğunu her haliyle gösteriyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başarılı performansları ile alkış aldığı dizide; Asya ise bu tehlikeli yakınlaşmayı nasıl kullanacak merakla bekleniyor. Asya’nın Derin’den intikam almak adına Volkan’ı kendi yanına çekmesi ve onun tüm hayatını alt üst etmesi de mümkün.

Sadakatsiz 18. Bölüm Fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Asya ve Volkan’ın tehlikeli yakınlaşmasının sonuçları izleyicileri bir hayli meraklandırdı. Yeni bölümü herkes iple çekiyor.

Asya’nın yanına gelen Volkan garip bir ruh halindedir. Yaşanan tüm olaylara rağmen Asya’dan kopamayan Volkan beklenmedik bir hamle yapar. Asya ve Volkan arasında neler olacak? Tekrar beraber olacaklar mı?

Artık Volkan yenildi ve Asya gücünü gösterdi. Şimdi ise sıra Derin’den hesap sorma vakti geldi. Dizide bir dönem bitti ve yeni bir dönem başlıyor. Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!