Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde iki yeni gelişme var ve dengeler bir anda değişecek!

Sadakatsiz dizisinde iki yeni gelişme var ve dengeler bir anda değişecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Kanal D dizisi Sadakatsiz, başarılı performansları ile güçlü bir yapım olarak 2020-2021 sezonuna adeta damga vurdu.. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergin’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi gayet başarılı ilerliyor.

Sadakatsiz, Kanal D’nin bu sezon an başarılı yapımı olarak dikkat çekerken, elde ettiği reytinglerle de en çok izlenen ilk 5 dizi arasına ismini yazdırdı. Kuruluş Osman ile rekabet halindeki dizi, birinciliklere de abone olmuş durumda. Sadakatsiz’in hikayesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor.

Haluk’un gayri meşru oğlu konusu dizinin ilerleyen bölümlerinde bir hayli mesele olacak. Selçuk karakterinin Haluk’un oğlu olma durumu da var. Bunu net olarak 18. bölümde izleyiciler daha iyi görebilecek. Bu gelişme tüm denklemi değiştirecek gibi duruyor. Selçuk, “Oğlunu buldum diyorum, Haluk’tan olan Hicran’dan doğan” diyerek bombanın fitilini ateşledi.

Dizide denklemi değiştirecek ikinci gelişme ise yeni katılacak olan karakter olacak gibi görünüyor. Survivor’a veda eden Cemal Hünal, Kanal D dizisine geliyor. Sinan karakterine hayat verecek olan oyucunun Sadakatsiz dizisine damga vurması bekleniyor. Karakterin detayları yakında ortaya çıkacaktır.

Sadakatsiz dizisinde iki yeni gelişme var ve dengeler bir anda değişecek! 7

Derin ile Asya savaşı da geçtiğimiz bölümde iyice alevlenmişti, yeni bölümde bu konuda neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. İşte dizinin 17 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 18. bölümünden 2. fragman: