Ana sayfa Sinema İlker Aksum, Cemal Hünal ve Aslı Bekiroğlu aynı projede buluştu!

İlker Aksum, Cemal Hünal ve Aslı Bekiroğlu aynı projede buluştu!

tarafından ker_def

Başrollerini İlker Aksum, Aleyna Al, Cemal Hünal, Aslı Bekiroğlu, Sercan Muhammet ve Duygu Mercan’ın paylaştığı “Gülizar: Yol Ayrımı” filminin çekimleri Kapadokya’da başladı.

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Sercan Muhammet’in üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde Ramiz Molla Musa, Erencan Vurucu, Kıvanç Baran Aslan ve Zafer Altun da yer alıyor.

Senaryo yazımı 3 yıl sürdü

Filmin Yapımcısı Sercan Muhammet Gülizar’ın aynı zamanda senaryosunu yazdı. 3 yıl boyunca Gülizar filminin senaryosu üstünde çalışan yapımcı, çekimler için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını da söyledi.

Saatlerce Ağladı!

Filmin başrollerinden Aslı Bekiroğlu, “ Çok güzel bir iş oluyor. Benim ilk drama işim, dün burada saatlerce ağladım. Ağır bir drama filmi, güzel bir film, ben sevdim. Hep gülerken değil beni ağlarken göreceksiniz ilk defa. Çok heyecanlyımı” dedi.

Fenomen Olacak İnşallah!

Filmde Hicabi karakterini canlandıran İlker Aksum, “Hem iş hem tatildeyiz. Kapodokya yani. Aslı Bekiroğlu ve Cemal Hünal güzel de bir ekip kurduk. Hicabi Kapodokyalı gariban bir aile babası. İyi bir senaryo iyi de yükleniyoruz, İnşallah güzel çıkar, seyircimiz beğensin yeter. Fenomen olacak inşallah” şeklinde konuştu.

Yıllardır tatil için de Kapadokya ya geldiğini belirten İlker Aksum yöresel şiveyi öğrendiğini söyledi.

Benim İçin Bir Şeref!

Cemal Hünal ‘Kötü bir karakteri’ canlandırdığını söylerken çok becerikli de bir kötü değil” ifadesini kullandı.

Partnerlerine övgüler yağdıran Cemal Hünal, “İlker Aksum’la çalışmak istiyordum. Bence Türkiye’deki en iyi üç erkek oyuncusundan birisi, çok keyif aldım. İlker’le birlikte çalışmak benim için bir şeref, çok mutlu etti. Aslı Bekiroğlu ‘yla da önceden çalışmıştık” dedi.