Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde yeni bölüm yok, Burak Sergen’den gelen haber sevenlerini üzdü!

Sadakatsiz dizisinde yeni bölüm yok, Burak Sergen’den gelen haber sevenlerini üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterini canlandıran isim Burak Sergen… Usta oyuncu birbirinden önemli rolleriyle hafızalarda yer alıyor. Bu sezon da Kanal D’nin reyting başarısıyla dikkat çeken Sadakatsiz dizisinde yeteneklerini sergileyen oyuncu, ne yazık ki koronavirüse yakalandı.

Birçok dizi setinde yaşanan koronavirüs şokları Sadakatsiz’i de vurdu… Evinde rahatsızlandıktan sonra hastaneye kaldırılan ünlü oyuncunun zor bir dönem geçirdiği de ortaya çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam eden oyuncunun hala düzelmediği ve solunum güçlüğü çektiği bilgileri geliyor… Gazeteci Birsen Altuntaş, son detayları paylaştı.

Geçtiğimiz hafta pazartesi gününden bu yana hastanede tedavisi süren Burak Sergen’in hala solunum güçlüğü çekmesi de hayranlarını üzen bir gelişme…

Oyuncunun oğlu Cansın’ın da virüse yakalandığı ortaya çıktı. Dizinin setinde koronavirüse yakalanan isimlerden birisi Derin karakterini canlandıran Melis Sezen, diğeri ise Ali olarak izlediğimiz çocuk oyuncu Alp Akar olmuştu.

Yaşanan bu koronavirüs sıkıntıları nedeniyle Sadakatsiz dizisinde yeni bölüm yetişmedi. Ekip yarın yeniden sete çıkacak ve yoğun bir program ile yeni bölümü yetiştirmeye çaba harcayacak.

Sadakatsiz dizisinin 21 Nisan Çarşamba akşamı tekrar bölümü Kanal D ekranında olacak. Yeni bölümün ise gelecek hafta yayınlanması bekleniyor.