Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisine bir ünlü geldi, çok doğru bir karar verildi!

Sadakatsiz dizisine bir ünlü geldi, çok doğru bir karar verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz, çarşamba akşamları izleyicilerle buluşuyor. Yüksek reytingler alan dizinin her yeni bölümü de büyük heyecanla izleyicileri ekran başına oturtuyor. Kanal D’nin bu sezon yayına aldığı en başarılı proje olması noktasında dikkat çeken diziye yeni bir oyuncu daha katıldı.

Komiser Melih olarak ekranda izleyeceğimiz bu ünlü isim Ali İl… Son dönemde Aşk 101’de Tuncay, Mucize Doktor’da Celal karakterleri ile kısa süreler izleyici karşısına çıkan oyuncu, Ex Aşkım isimli dizinin kadrosunda da yer alıyor. Ali İl, artık Sadakatsiz dizisinde rol alacak. Yeni karakterin diziye neler getireceği merak konusu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu transferi çok doğru bir adım olarak yorumladı. Köşe yazısında Ali İl’den övgü ile bahseden Koloğlu, Poyraz Karayel’in akılda kalan Sadreddin karakterine de gönderme yaptı.

Sadakatsiz dizisine bir ünlü geldi, çok doğru bir karar verildi! 7

Ali İl’in başarısı ortada. Bugüne kadar birçok projede yer alan oyuncu, Sadakatsiz dizisinde de iz bırakacaktır. Sina Koloğlu’nun yazısındaki şu mesaj da bu durumu ortaya koyuyor:

“Dizi sektöründe çok konuşulan ve değerinden fazla ‘değer’ verilen isimler vardır. Pazarlama mahareti ile oluyor. Bir de ortada fazla görünmeyen ‘adam oynuyor abi’ takımı. Ali İl onlardan. Şimdi ‘Sadakatsiz’e girdi. Çok doğru bir karar. İl, her karaktere uyar ve yapar. Burada da kendi yorumunda başarılı olacağını tahmin ediyorum.”