Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisini baştan aşağıya değiştiren karar!

Sadakatsiz dizisini baştan aşağıya değiştiren karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonda yoluna emin adımlarla devam ediyor. Kuruluş Osman ile reyting rekabeti halindeki Sadakatsiz, AB grubu birincisi olarak da geçen sezonki başarılarını aynen sürdürüyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümleri hikayenin çok hızlı akması ile dikkat çekiyor. Senaristler özellikle de yeni karakter Aras üzerinden çok etkileyici ve sürükleyici bir ortam oluşturdu.

Berkay Ateş’in Aras karakterinde çok iyi oyunculuk sergilemesi de senaristlerin ortaya koyduğu kurgunun başarısını daha fazla öne çıkardı. Kaza sonucu hafızasını kaybeden adam temasının izleyicide de karşılık bulması ikinci sezonun en önemli gelişmesiydi.

Aras ile Asya arasında yakınlaşma yaşanması ve ikilinin arasında artık mesafe kalmaması da hikayenin ne kadar hızlı gittiğini gösteriyor. Aras yavaş yavaş geçmişi hatırlıyor, hafızası yerine geliyor. Bu arada Asya ile Aras arasında son bölümdeki öpüşme sahnesi aşkın da artık öne çıkartılacağına işaret ediyor.

Sadakatsiz dizisini baştan aşağıya değiştiren karar! 7

Caner Cindoruk’un başarıyla canlandırdığı Volkan karakterinin gözyaşları ile Asya’yı bir kez daha kaybedişi izleyicileri mutlu etti. Senaristlerin Aras karakteri ile ilgili kararları şimdiye kadar diziye çok olumlu yansıdı. Bu kararlar diziye renk katmakla kalmadı aynı zamanda ikinci sezonun sürükleyici konusu da ortaya çıktı.

Aras karakterinin derin yönlerinin de olduğu ve belki de herkesi çok şaşırtacak bir geçmiş hikayesi ile geleceği düşüncesi de heyecanı artırıyor. Aras’ın geçmişi hikayenin de geleceğini belirleyecek gibi bir izlenim oluştu. Sadakatsiz’in her yeni bölümü izleyicilere büyük bir heyecan yaşatıyor. Bu durum da reytinglerin çok iyi gelmesini sağlıyor.