Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin etkisi Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’e çok iyi geldi!

Sadakatsiz dizisinin etkisi Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’e çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz isimli Kanal D dizisine gösterilen yoğun ilgi ikinci sezonda da devam ediyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’n başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü büyük bir heyecan içinde geçiyor.

Zaman zaman senaryosuna yönelik eleştiriler olsa da sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyicilerin diziye yönelik büyük bir sadakati olduğunu görebilirsiniz. Dizi hayranları senaryosunu, oyunculuk performanslarını, müziklerini ve kurgusunu çok beğendiklerini belirten yorumlar yapıyor.

Sadakatsiz için sosyal medyada yer alan yorumlar çoğunlukla övgü içeriyor ve izleyicilerin her bölümü merakla beklediklerini de görebilirsiniz.

Sadakatsiz dizisinin etkisi Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'e çok iyi geldi! 8

Cansu Dere’nin son yıllarda yurt dışında daha çok öne çıkmasında Sadakatsiz dizisinin de etkisi var. Oyuncu hem İspanya’dan hem de Latin Amerika’dan geçtiğimiz hafta iki önemli ödül almıştı.

Ayrıca Caner Cindoruk da Kadın dizisinin ardından Sadakatsiz ile birçok ülkede hayran kitlesini artırmaya devam ediyor.

Sadakatsiz dizisinin etkisi Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'e çok iyi geldi! 9

Melis Sezen ise canlandırdığı Derin karakteri ile yıldızı parlayanlar ödülünün sahibi oldu. Oyuncunun ne kadar heyecanlı ve mutlu olduğunu ödül törenindeki halinden biliyoruz.

Sadakatsiz dizisi her yönüyle hem izleyicileri mutlu eden bir yapım konumunda hem de oyunculara ödüller ve başarı kazandırdı.