Ana sayfa Dizi Haberleri TV8’in yeni günlük dizisi Canım Annem, Kanal 7’nin Emanet dizisiyle karşılaştırılacak

TV8’in yeni günlük dizisi Canım Annem, Kanal 7’nin Emanet dizisiyle karşılaştırılacak

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanallarının tek günlük dizisi Emanet’e rakip geliyor. OGM Pictures tarafından çekilecek olan Canım Annem dizisi, TV 8 ekranından izleyiciye merhaba demeye hazırlanıyor.

Kanal 7’de yayınlanan Emanet dizisi iki sezondur hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Emanet dizisi geçen sezon reytinglerde büyük bir başarı yakalamıştı. Bu sezon dizinin reytinglerinde düşüş yaşansa da yurt dışında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bu da günlük bir dizi için büyük bir başarı olarak kabul ediliyor.

Günlük dizi Emanet’in başarılı olması üzerine Kanal D de aynı işe girmiş ve yaklaşık dört ay önce Kırık Hayatlar dizisine başlamıştı. Ancak dizi Emanet kadar başarılı olamamış ve tek sezon olarak yayınlanmıştı. Kırık Hayatlar 78. bölümde ekranlara veda etmişti.

TV8'de yeni bir günlük dizi başlıyor! Canım Annem izleyiciye merhaba demeye hazırlanıyor! 6

Şimdi yeni bir günlük dizi daha başlıyor. Üstelik Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı gibi çok başarılı birçok diziye imza atan OGM Pictures tarafından.

OGM Pictures tarafından çekilecek yeni dizinin adı Canım Annem. Yasemin Türkmenli ve Ece Tahtalıoğlu’nun yönetmenliğini üstleneceği dizi hafta içi her gün TV8 ekranında izleyiciyle buluşacak.

İkiz kardeşleri hikayenin merkezine alan dizide Erol Gedik, Selin Gezgin, Özlem Savaş, Faruk Pakiş, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Kayra Zabcı, Emin Önal, Funda Eskioğlu, Jülide Güven gibi isimler rol alacak.

Yeni dizinin çekimlerine 15 Aralık’ta başlanacak. Bölümler şubat ayında ekrana gelmeye başlayacak. Bakalım yeni günlük dizi Canım Annem, Emanet kadar başarılı olacak mı?