Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin gizli bir gücü var, işte o gücün sahibi!

Sadakatsiz dizisinin gizli bir gücü var, işte o gücün sahibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 2020-2021 sezonunun en başarılı dizilerinden birisi konumundaki Sadakatsiz, her hafta güçlü performanslar ortaya koyuyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yan karakterleri de çok ilgi çekiyor. Bu yan karakterlerden birisi de Şevval Sam’ın oğlu Emir Tarık Tekin’in canlandırdığı Selçuk karakteri.

Sadakatsiz dizisinin gizli rengi, gizli gücü olarak yapımda yerini alan Selçuk’a hayat veren Emir Tarık Tekin, çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Hem de tam da kendisine zıt bir karakteri canlandırıyor.

BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz’in orijinalini çoktan geçtiği ve üzerine çıktığı da zaten ortada… Selçuk karakterinin dizinin başından bu yana sergilediği tutumlar, şimdi hikayenin farklı bir noktasına konumlanması ile daha da öne çıktı. Çünkü bu tavırların altında aslında büyük bir dram yatıyor.

Sadakatsiz dizisinin gizli bir gücü var, işte o gücün sahibi! 8

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, karakterin önemine yönelik şöyle yazdı: “Selçuk, gerek görselliği gerekse tavırları ve mimikleriyle, bir karakterin izleyiciye en başarılı biçimde aktarılmasının mükemmel örneği olarak karşımızda. Öyle ki; Babası tarafından istenmeyen ve annesi tarafından terk edilerek küçük yaştan hayatın sillesini yiyen gizli ilişki ürünü çocukların ortak dramını abartıya ihtiyaç duymadan en doğal haliyle yansıtmayı başaran Selçuk, ‘‘Sadakatsiz’in gizli rengi’’ durumunda.”

Emir Tarık Tekin, yaptığı röportajda Selçuk karakteri ile hiçbir benzerliğinin bulunmadığını çok zıt karakter olduklarını ifade etmişti. Kendisine hiç benzemeyen birisini bu kadar başarılı şekilde canlandıran genç oyuncu, sektöre de çok güçlü bir giriş yapmış oldu.

Sadakatsiz dizisinin gizli bir gücü var, işte o gücün sahibi! 9

Selçuk hikayenin başlarında para için kötülük yapan ve kadına şiddet uygulayan birisiydi. Ancak aradan geçen bölümlerin ardından hikayenin en mağduru konumuna geldi… Emir Tarık Tekin de karakteri inandırıcı kıldığı için de sosyal medyada güçlü bir destek var.

Anibal Güleroğlu, yazısında Selçuk karakteriyle ilgili şu değerlendirmeyi de yaptı: “Kısacası; Yıllar sonra karşısına çıkan annesine yönelik öfke-sevgi karmaşası, Nil’e duyduğu aşkın gel gitleri ve insanları parasıyla satın alıp hatalarının üstünü örtmeyi alışkanlık haline getiren babasıyla dizinin duygu rengini yükselten bir karakter, Selçuk.

Ortaya çıkan gerçekle birlikte bundan sonra yaşanacak gelişmeler onun geçmişten gelen mağduriyetini hangi safhaya taşıyacak birlikte göreceğiz. Ancak bu karakterin bölümler boyu her şekilde diziye renk katacağı kesin.”