Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisinde doping etkisi yapan sürpriz karakter!

Maraşlı dizisinde doping etkisi yapan sürpriz karakter!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Maraşlı, yayınlanan 7 bölümü ile hem farkını ortaya koydu hem de geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Milyonlarca hayranı bulunan dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Hikayesinin nereye gideceğine yönelik kimsenin bir fikri yok. Bu da yapımı daha ilginç kılıyor.

Dizide hem başrol oyuncuları Burak Deniz ile Alina Boz çok iyi uyum sağladı hem de yan karakterlerin çok iyi isimlerle oluşturulduğu da görüldü. Dizide sırıtan bir isim, karakter veya hikayede eleştirilecek ciddi sorunlar yok. Her şey yolunda ilerliyor. Bir de dizinin sürpriz bir karakteri var ki, adeta diziye doping etkisi yapıyor.

Serhat Kılıç’ın canlandırdığı Necati karakterinden bahsediyoruz… Necati’nin tüm tavırlarına bakıldığı zaman büyük bir sır sakladığı ve hüzün içinde olduğunu da söyleyebiliriz. Serhat Kılıç gibi usta bir ismin elinde Necati, Maraşlı dizisinin en önemli yan karakterlerinden birisi konumunda.

Derinlikli bir karakter olması da Necati’nin ilerleyen bölümlerde diziye damga vurabilecek niteliğini ortaya koyuyor. Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu da Necati karakterinin öykünün temel taşlarından birisine dönüşebileceğini düşünüyor. Necati ile ilgili farklı bir fikir ortaya koyan Güleroğlu, şu sözleriyle dikkat çekti:

Maraşlı dizisinde doping etkisi yapan sürpriz karakter! 7

“Sözün özü; Serhat Kılıç’ın teatral kabiliyetiyle devleşip ‘‘Maraşlı’nın dopingi’’ olan… Elinin bir parçasına dönüşen içki şişesiyle ‘ayyaş abi’ olarak değerlendirilmenin ötesine geçmeyi başaran Necati, derinlikli bir karakter. Bu salaş duruşunun altından çıkacak sırlar sayesinde öykünün temel taşına dönüşmesi de muhtemel.

Kim bilir belki de, Aziz’in öldürdüğü Ömer’in gizli aşkının ürünü olarak, Saygın Soysal’ın canlandırdığı Savaş’la kardeş bile çıkabilir! Neticede senaryo gösterecek bize. Lakin her ne olursa olsun Necati’nin varlığı ‘Maraşlı’ için önemli. Yazana da, canlandırana da tebrikler.”