Ana sayfa Sosyal Medya ‘Sadakatsiz’ dizisinin ‘Selçuk’u izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı!

‘Sadakatsiz’ dizisinin ‘Selçuk’u izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranlarının çok sevilen dizisi ‘Sadakatsiz’, geçtiğimiz hafta ikinci sezonuyla ekranlara geri döndü. 6 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan ‘Sadakatsiz’de; Asya’nın Tekirdağ’a dönüşü dengeleri değiştirirken; hayatında yeni bir sayfa açan Selçuk’un beklenmeyen hareketi çok konuşuldu.

Sadakatsiz dizisinin 33’üncü bölümünde; Ali’nin okulda zorbalığa uğradığı videoyu izleyen ve onun mutsuzluğunun farkında olan Asya, Tekirdağ’a dönme kararı aldı. Asrın Hastanesi’ne de geri dönen Asya, eski evinde yeni bir hayata başladı. Eski eşi ve Ali’nin dönüş kararıyla büyük bir şok yaşayan Volkan ise suya düşen planlarını yoluna koymak için çabalamaya başladı.

'Sadakatsiz' dizisinin 'Selçuk'u izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı! 8

Asya ve Ali ile birlikte yaşayan Nil ise Tekirdağ’da kendine iş bulmak için uğraşırken Selçuk’la karşılaştı. Kendine bir restoran açtığını söyleyen Selçuk, Nil’e iş teklif etti. Ancak birbirlerini görünce heyecanlanan ikiliden Nil, bu teklifi kabul etmedi.

Asya’nın ‘Selçuk’un restoranının şefiyle görüş’ sözünü dinleyen Nil, eski sevgilisinin mekanında çalışmaya başladı. İşe hemen adapte olan Nil, yaptığı makarnayı Selçuk’a götürünce olanlar oldu. Çünkü Selçuk’un yanında yeni sevgilisi vardı. Bir hayli üzülen Nil, yemeği bıraktığı gibi soyunma odasına gidip ağladı.

'Sadakatsiz' dizisinin 'Selçuk'u izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı! 9

Nil’den asla vazgeçmemesiyle ilk sezonda izleyiciler tarafından ‘dizideki sadakatli tek erkek’ olarak tanımlanan Selçuk, bu hareketiyle hayal kırıklığı yarattı. Herkesin barışmalarını beklediği çiftten Selçuk’un yeni bir aşka yelken açması sosyal medyada gündem oldu.

İşte Tarık Emir Tekin’in hayat verdiği Selçuk’a gelen yorumlardan bazıları…