Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’na sürpriz oyuncu!

Kalp Yarası’na sürpriz oyuncu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yaz dizisi olarak başlayan ve pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Kalp Yarası reytinglerdeki başarısını sürdürüyor. Başrollerini Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı Kalp Yarası’nın kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu dizisi Kalp Yarası, bu hafta 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizi bu haftada reyting yarışından başarıyla çıkmayı başardı.

İlk yayınlandığı günden bu yana büyük bir beğeniyle izlenen dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre genç oyuncu Bora Cengiz, bundan böyle Kalp Yarası dizisiyle ekranlara gelecek.

Kalp Yarası'na sürpriz oyuncu! 7

Birsen Altuntaş’ın haberine göre bu sezon adı Sadakatsiz dizisi için anılan Bora Cengiz, senaryo değişip hayat vereceği rol iptal edilince gelen diğer teklifleri değerlendirmeye başladı. Cengiz, Kalp Yarası dizisinden gelen teklifi kabul etti. Diziye 17. bölümden itibaren katılacak olan Cengiz’in canlandıracağı karakterle ilgili henüz bilgi verilmedi.

Aynı zamanda bir müzisyen olan oyuncu dizi oyunculuğuna 2008 yılında Peri Masalı dizisiyle başladı. Kavak Yelleri, Türkan, Yedi Güzel Adam, Çilek Kokusu, Bodrum Masalı, Ramo gibi başarılı dizilerde rol alan genç oyuncu en son Alev Alev dizisiyle karşımıza çıktı.

Kalp Yarası, 15. yeni bölümüyle 11 Ekim Pazartesi akşamı ATV ekranında olacak.