Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin yıldızı Melis Sezen, sosyal medyada alay konusu olmaktan kurtulamadı!

Sadakatsiz dizisinin yıldızı Melis Sezen, sosyal medyada alay konusu olmaktan kurtulamadı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı ‘Derin’ karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Melis Sezen sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Ünlü oyuncu önceki akşam 47’ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’ne, yaptığı konuşma ve elbise seçimiyle damga vurdu.

Gecede, modacı Tuvana Büyükçınar imzalı derin göğüs dekolteli beyaz bir tuvalet giyen oyuncu törenin en iddialı isimlerinden birisi oldu.

Bu yıl Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Yıldızı Parlayanlar Ödülü’ne layık görülen üç kadın oyuncudan birisi olan Melis Sezen, ödülünü aldıktan sonra sahnede yaptığı konuşmayla da adından söz ettirdi.

Çok heyecanlı olduğu gözlenen oyuncunun kurduğu; ‘Bu ödülü tutuyorum çünkü elimde şu an’ sözleri sosyal medyada alay konusu olmasına neden oldu.

Ödül törenine erkek kardeşi Polat Sezen ile birlikte katılan Melis Sezen kardeşiyle birlikte fotoğraflarını ‘Kavalyem’ yazarak instagram hesabından paylaştı.

Sadakatsiz dizisinin yıldızı Melis Sezen, sosyal medyada alay konusu olmaktan kurtulamadı! 8

Oyuncunun paylaşımının altına pek çok takipçisi ödül törenindeki konuşmasına atıfta bulunarak, ‘Kavalyemi tutuyorum elimde şu an’ sözlerini yazıp gülücük emojisi koydu.

Sadakatsiz dizisinin yıldızı Melis Sezen, sosyal medyada alay konusu olmaktan kurtulamadı! 9

Bazı takipçileri ise ünlü oyuncuyu ‘daha iyi bir konuşma hazırlasaydın keşke’ şeklinde eleştirirken, bir kısım takipçisi de Melis Sezen’in giydiği elbiseyi fazla açık bulduklarını söyledi.