Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal reytingde Alparslan düştü, Üç Kuruş yükseldi! Kalp Yarası yine zirvede!

Sosyal reytingde Alparslan düştü, Üç Kuruş yükseldi! Kalp Yarası yine zirvede!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerin sosyal medya paylaşımlarında dün akşam ilginç bir durum yaşandı. Reyting birincisi Alparslan Büyük Selçuklu düşüş sergilerken Üç Kuruş dizisi ise yükselişe geçti. Kalp Yarası ise zirveyi yine elden bırakmadı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 6 Aralık Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Kalp Yarası oldu.

Reytinglerde ortalama giden Kalp Yarası, yayına geldiği ilk günden bu yana sosyal medyada zirveyi elden bırakmıyor. Bunda en önemli pay hiç kuşkusuz Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın müthiş uyumu. İkili arasındaki romantik sahnelerden etkilenen izleyici tepkisini sosyal medyada dile getiriyor. ATV’de yayınlanan Kalp Yarası, rakiplerine çok büyük bir fark attı ve 143 bin 100 paylaşımla günün birincisi oldu.

Sosyal reytingde Alparslan düştü, Üç Kuruş yükseldi! Kalp Yarası yine zirvede! 7

Show TV dizisi Üç Kuruş ise hem reytinglerde hem de sosyal medya ölçümlerinde yükselişte. Bu haftaki bölüme Kartal ve Bahar’ın tam Roman usulü gerçekleşen düğün töreni damgasını vurdu. Reytinglerde de puanını yükseltmeyi başaran Üç Kuruş dizisi, hakkında yapılan 62 bin 100 paylaşımla ikinci sırada yer aldı.

Bu hafta da reyting birincisi olan TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu ise sosyal medyadaki ikinciliğini bu hafta Üç Kuruş’a bıraktı. Sosyal medya paylaşımlarında düşüş sergileyen dizi hakkında 62 bin paylaşım yapıldı. Ancak Üç Kuruş’la arasındaki farkın çok az olması dikkat çekici.

Gecenin sonuncusu ise 7 bin 800 paylaşımla Yasak Elma oldu. Fox TV’nin başarılı dizisi reytinglerde birinciyken düşüş sergilese de iyi puanlar almaya devam ediyor.