Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler ve Kardeşlerim’in senaristinden yeni dizi Masum ve Güzel!

Kırgın Çiçekler ve Kardeşlerim’in senaristinden yeni dizi Masum ve Güzel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizi hayranı Burcu Över ismini yakından tanıyacaktır… Kırgın Çiçekler isimli dizinin senaristi olarak bilinen Burcu Över, hala konuşulan ve akılda kalan bu diziyle birlikte çok dikkat çekti.

Aşk ve Mavi isimli atv dizisinin de senaryosunu yazan Burcu Över, ayrıca Aşk Ağlatır, Sevgili Geçmiş dizilerinde de senaryoya katkıda bulunmuştur. Kardeşlerim dizisinin ilk sezonunda da senaryoyu yazan isim Burcu Över olmuştur.

Özellikle dram konusunda bir hayli etkili senaryolar ortaya koyan Burcu Över’in yeni bir dizi için Avşar Film ile çalıştığı ortaya çıktı. Masum ve Güzel isimli diziden ilk bilgileri de gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı.

İki genç kızın hikayesi olarak ortaya çıkan Masum ve Güzel dizisinde dram yoğun bir şekilde hissedilecek. Etkili bir hikaye için çalışan senarist Burcu Över, izleyicileri ekran başında gözyaşı döktürecek bir hikaye kurgusu yapıyor.

Kırgın Çiçekler ve Kardeşlerim'in senaristinden yeni dizi Masum ve Güzel! 20

Dizinin ana karakterleri olan iki genç kızı kimin canlandıracağı da merak konusu oldu. Bu isimlerden birisinin Sude Zülal Güler olacağı konuşuluyor… Oyuncu, önceki sezon Şeref Sözü isimli dizide başrolde yer almıştı. Yaz aylarında yayınlanan Kazara Aşk isimli dizide de Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler başrolü paylaşmıştı.

Ayrıca dizi için Doğan Bayraktar ile de anlaşma sağlandığı ortaya çıktı. Masum ve Güzel için çalışmalar devam ediyor ve oyuncu görüşmelerinin tamamlanmasının ardından çekimlerin başlaması bekleniyor.