Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dünyayı fethediyor! Çok uzaklarda bir ülkede yayınlanacak!

Sadakatsiz dünyayı fethediyor! Çok uzaklarda bir ülkede yayınlanacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin ikinci sezonunu ekrana getirdiği sürükleyici dizisi Sadakatsiz, yurt dışında ilgi görmeye devam ediyor. Sadakatsiz yakında çok uzak bir ülkede daha izleyiciyle buluşacak.

Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz aslında bir İngiliz dizisi olan Dr. Foster’ın uyarlaması. Ancak dizinin Türkiye uyarlaması o kadar başarılı oldu ki dünyanın bir çok ülkesinde büyük ilgi gördü.

Daha önce İspanya’ya satılan Sadakatsiz şimdi de Güney Amerika ülkesi Şili’de yayınlanacak. Türkiye’de büyük heyecanla izlenen dizi 2022 yılında Şilili izleyicinin karşısına çıkacak.

Sadakatsiz dünyayı fethediyor! Çok uzaklarda bir ülkede yayınlanacak! 7

Bu arada bir dünya yayıncılık devi olarak bilinen Warner Media’da Türk dizilerine olan ilgi sürüyor. Şirketin Latin Amerika pazarına yönelik kanalı HBO Max’te Türk dizileri yayınlanacak. Bu dizilerden biri de Sadakatsiz.

Med Yapım ile Ay Yapım ortaklığında kurulan Madd Entertainment isimli şirket tarafından yayıncı kuruluşa tom 10 Türk dizisinin satışı gerçekleştirildi. Kanalda Sadakatsiz’in yanı sıra Kızım, Nehir,
Menajerimi Ara, Kadın, Mucize Doktor, Çatı Katı Aşk, Alev, Alev, Kara Sevda ve Babil dizileri yayınlanacak.

Med Yapım imzalı Sadakatsiz’in senaryosu Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan ve Nuriye Bilici dörtlüsü tarafından kaleme alınıyor.