Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı’nın çiftini sosyal medyada tutabilene aşk olsun!

Ada Masalı’nın çiftini sosyal medyada tutabilene aşk olsun!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Star TV’nin Ada Masalı dizisi sosyal medyada zirvedeki yerini Ekim ayında da korudu. Yaz döneminde başlayıp sevilince yeni sezonda da devam eden dizide Ayça Ayşin Turan ‘Haziran’ Alp Navruz ise ‘Poyraz’ karakterine hayat veriyor.

Dizide büyük uyum yakalayan hatta gerçek hayatlarında da yakıştırılan çift, Ada Masalı’yla her hafta salı günleri  sosyal medya reytinglerinde ilk sırada yer alıyor. Çift, ‘Ekim Ayının En Popüler Çiftleri’ sıralamasında da zirveye yerleşerek geleneği bozmadı.

Sosyal medya araştırma şirketi SOMERA, sosyal medyada geçtiğimiz ayın en çok konuşulan ekran karakterlerini açıkladı. Karakterler sosyal medyada paylaşılan ileti sayısına göre belirlendi. Ayın en popüler çifti, 3.985.182 ileti sayısı ile Ada Masalı dizisinin ‘Haziran’ ve ‘Poyraz’ karakterleri oldu.

Ada Masalı'nın çiftini sosyal medyada tutabilene aşk olsun! 7

Listenin ikinci sırasında 2.5660417 ileti sayısı ile ATV’nin Kardeşlerim dizisinin aşıkları ‘Asiye’ ve ‘Doruk’ oldu. TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ın ‘Zehra’ ve ‘Serdar’ı ise 1.829.203 ileti sayısıyla üçüncü sırada yer aldı.