Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fenomen dizi Arka Sokaklar’a 4 yeni oyuncu daha katıldı!

Fenomen dizi Arka Sokaklar’a 4 yeni oyuncu daha katıldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin, yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı sevilen dizisi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor.

Artık kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip olan Arka Sokaklar, cuma akşamları Kanal D’de ekrana geliyor. Her hafta çok iyi reyting sonucu elde eden Arka Sokaklar’da Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Oya Okar baş rolleri paylaşıyor.

İlk bölümünden bu yana kemikleşmiş oyuncu kadrosu bulunan diziye yeni karakterler katılmaya devam ediyor.  Dizinin, 600.bölümüne Emel Özcan Alexandra karakteriyle dahil olmuştu. Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümlerine ise dört yeni oyuncu daha dahil oluyor.

Fenomen dizi Arka Sokaklar'a 4 yeni oyuncu daha katıldı! 7

Arka Sokakların yeni bölümlerinde, Mehmet Pamukçu’yu ‘Avukat Gencer’, Hüseyin Erkanlı’yı ‘Göçmen Samir’, Ararat Mor’u ‘Kadim’,  Seçil Buket Akıncı’yı ise resim öğretmeni ‘Serap’ karakterleriyle izleyeceğiz.

Yeni karakterler ile birlikte Arka Sokaklar dizisinde yine aksiyon dolu sahneler izleyeceksiniz. 16 sezondur devam eden dizi Türk televizyon tarihinin en uzun süreli projesi olarak öne çıkıyor.