Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz geri döndü, Kuruluş Osman için yine sıkıntı başladı!

Sadakatsiz geri döndü, Kuruluş Osman için yine sıkıntı başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çarşamba akşamları yayınlanan iki önemli dizinin reyting yarışında ilginç anlar yaşanıyor… Geçen hafta Kanal D ekranında Sadakatsiz dizisinin önceki bölümlerine göre biraz düşük gelen reytingleri şaşırtmıştı. Bu durum dizinin gidişatının tersine mi döndüğü düşüncesini akıllara getirmişti.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsünün başrolünde yer aldığı Sadakatsiz dizisinin 22. bölümü dün akşam yayınlandı ve yine eski iki haneli oranlara geri dönüldü. Tüm kategorilerde çok iyi sonuçlar alan dizinin geçen haftaki düşünün bir tesadüf olduğu da böylece netleşti. Ancak bu durum Kuruluş Osman’ı fazlasıyla etkiliyor..

atv ekranlarının başarılı dizisi Kuruluş Osman, Sadakatsiz gelene kadar tüm kategorilerde gün birincisi oluyordu. Sonrasında Sadakatsiz’in çıkışı ile AB ve ABC1 gruplarında birincilikleri kaptıran Kuruluş Osman, zaman zaman öne geçiyor zaman zaman geride kalıyordu…

Geçen hafta ise atv dizisi tüm kategorilerde rakibini geçmeyi başarmıştı. Bu hafta ise Kuruluş Osman total ve ABC1 gruplarını birincilikle bitirdi. Ancak AB grubunda birinciliği Sadakatsiz’e kaptırdı.

Reytinglerin zirvesinde olan iki dizi arasında yaşanan bu birincilik, ikincilik mücadelesi her hafta heyecanı daha da artırıyor.

İki yapım bu hafta yine reytinglerde çok iyi oranlara ulaştı. Kuruluş Osman’ı total ve ABC1’de zorlayamayan Sadakatsiz, AB’de ise en iyi reytingleri alarak yine birinci sırada yerini aldı.

İşte 17 Mart Çarşamba günü reytinglerde ilk 10 program listesi: