Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in kaybettiği izleyiciyi Masumiyet topluyor!

Doğduğun Ev Kaderindir’in kaybettiği izleyiciyi Masumiyet topluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Çarşamba akşamları reyting yarışında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Diziler arasında müthiş bir yarış var… İlk iki sırada hep Kuruluş Osman ile Sadakatsiz dizileri yer alıyor. Her iki yapım da müthiş bir ilgi görüyor ve kemik izleyicileri de hiç yalnız bırakmıyor…

Orta sıralarda reytingler alan 3 dram dizisi arasında da müthiş bir yarış yaşanıyor. Benim Adım Melek isimli TRT1 dizisi bu haftayı biraz yükselişle kapatmış olsa da genel olarak düşük oranlarla seyrediyor… Dizinin kemik bir izleyici kitlesi var ve bu kitle hiç terk etmedi. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolünde olduğu dizi ikinci sezonuyla yoluna devam etse de 3. sezon olup olmayacağı net değil.

Asıl büyük reyting yarışı ise tv8’de yayınlanan Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir ile Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet arasında yaşanıyor.

Masumiyet’in hikayesi derinleştikçe reytingleri artmaya devam ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir ise güç kaybı yaşamaya başlamıştı ve bu durum Masumiyet’in yayına başlaması ile birlikte daha da arttı.

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrolündeki Masumiyet dizisinin 4. bölümü dün akşam yayınlandı. Özelilkle AB ve ABC1 gruplarında gayet iyi sonuçlar almaya başlayan dizi en büyük rakibi Doğduğun Ev Kaderindir’i de gerisinde bıraktı.

Tüm kişilerde ise iki dizinin oranları birbirine çok yakın ve Doğduğun Ev Kaderindir küçük bir farkla önde… Ancak dikkat çeken asıl detay, tv8 dizisinin kaybettiği izleyicinin Fox TV’ye kayıyor olduğu gerçeği…

Doğduğun Ev Kaderindir bu hafta reytinglerde yine düşüş yaşadı. Masumiyet ise geçen haftaya göre daha iyi sonuçlar elde etti.

Masumiyet AB’de günü 5. ve ABC1’de 8. ve totalde de 12. sırada tamamladı.

Doğduğun Ev Kaderindir ise AB’de 6.olurken, ABC1’de 9. ve totalde de 11.sırada yerini aldı. İki dizinin oranları birbirlerine çok yakın seyrediyor.

Ancak bu durum birisi düşerken, diğerinin yükselişi ile gerçekleşti ve her iki yapım da birbirlerine rakip konumunda.