Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’de büyük savaş başlıyor! İzleyicinin yeniden eski heyecanı yakalaması bekleniyor!

Sadakatsiz’de büyük savaş başlıyor! İzleyicinin yeniden eski heyecanı yakalaması bekleniyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçen sezondan bu yana heyecanla izlenen dizisi Sadakatsiz bu hafta büyük gelişmelere sahne olacak. Derin ve Asya ile Aras ve Volkan arasındaki gerginlik artarken yeni bir savaşın çanları çalacak.

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizinin hikayesi bu sezon Aras’ı canlandıran Berkay Ateş’in de eklenmesiyle yeni bir boyut kazandı. Sadakatsiz dizisinin çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünde gerginliğin arttığına yeni bir savaşın başlamak üzere olduğuna şahit olacağız.

Aras’la yeni bir ilişkiye yelken açan Asya’nın mutluluğu, Volkan’ın oyunuyla bozulmuştu. Aras tam Asya’ya evli olduğunu söylemek üzereysen Volkan hızlı davranmış ve gerçeği Asya’ya anlatmıştı. İkinci kadın olmayı asla kabul etmeyecek Asya da Aras’tan intikam almıştı.

Ancak yeni bölümde işler değişiyor. Aras, birkaç gün sonra boşanacağını Volkan’a söyleyerek intikamını alıyor. Volkan elbette bu duruma çok bozuluyor. Ve çok sinirlenerek Aras’ın peşini kesinlikle bırakmayacağını söylüyor. Öte yandan Derin ise elbette Aras’ın boşanacak olmasından ve ilişkilerinin daha ciddi bir boyuta taşınacak olmasından dolayı çok mutlu.

Dolayısıyla Sadakatsiz’de yeni bir savaşın çanları çalıyor. Bu durum, dizinin hikayesini bir süredir çok sıkıcı bulan izleyicileri de heyecanlandıracaktır.

Uzun süredir reytinglerde birinci giden dizi geçen hafta liderliği kaybetmişti. Bu durum izleyicinin tepkisi olarak yorumlanmıştı. Aras’ın eşi olan Leyla ortaya çıkınca, Asya bir anda Derin’in pozisyonuna düşerek, evli bir adamı ayartma noktasına gelmişti. Bu da izleyicinin tepkisine yol açmıştı.

İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Sadakatsiz’in senaryosunun ikinci bölümde çok bozulduğuna dikkat çekiyor ve bir an önce düzelmesini umduklarını belirtiyor. Dizinin uzatılması için Aras’ın boşanma sürecinin uzayacağını söyleyen izleyiciler bu durumun Sadakatsiz’i klasik Türk dizisi sınıfına soktuğunu söylüyor.