Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek’ten günler sonra öyle bir paylaşım geldi ki; Hayranları bayram etti!

Engin Akyürek’ten günler sonra öyle bir paylaşım geldi ki; Hayranları bayram etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son ATV ekranlarında, Sefirin Kızı dizisiyle izleyici karşısına çıkan ve sadece Türkiye’de değil dünyanın her yerinden çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Engin Akyürek, uzun bir süre sosyal medya hesabı açmamak için direndi.

Ünlü oyuncu en sonunda nihayet geçtiğimiz aylarda instagram hesabı açarak hayranlarını sevindirdi. Geçtiğimiz Mart ayında instagram hesabından ilk paylaşımını yapan oyuncu yine de sosyal medyada çok aktif değil.

Daha çok projeleriyle ilgili paylaşımlarda bulunan Engin Akyürek’in ‘İyi pazarlar’ yazarak yaptığı son paylaşımı takipçilerini mest etti.

Engin Akyürek'ten günler sonra öyle bir paylaşım geldi ki; Hayranları bayram etti! 7

Aynı zamanda Shell’in reklam yüzü olan ünlü oyuncu, markanın çekiminden bir kareyi takipçileriyle paylaştı. Akyürek’in ateş kırmızısı, üzeri açık bir arabada desenli gömleğiyle verdiği poz kısa sürede hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı.

En son 20 gün önce paylaşım yaptığı görülen oyuncunun son paylaşımı, instagramda hayranları arasında adeta bayram havası estirdi. Oyuncunun takipçileri tarafından paylaşıma; ‘Offf nasıl özledik, iyi ki geldin’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Engin Akyürek çok yakında kendi hikayesinden senaryolaştırılan Kaçış dizisi için sete çıkacak. Kaçış, Türkiye’ye güçlü bir yapımla girmek isteyen Disney Plus’ın ilk yerli dizisi olacak. Dizide oyuncuya İrem Helvacıoğlu eşlik ediyor.

Savaş muhabiri olan iki karakterin yaşadıklarına odaklanan dizinin çekimleri Gaziantep’te yapılacak. Savaşın yaşandığı bir bölgede sarsıcı olayların ekrana geleceği aksiyon dolu hikayenin ilk sezonunun 8 bölümden oluşması planlanıyor.