Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz’de Derin ektiklerini biçiyor! İlk defa suçsuz ama kimse ona inanmıyor!

Sadakatsiz’de Derin ektiklerini biçiyor! İlk defa suçsuz ama kimse ona inanmıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonda reytinglerinde düşüş yaşayan Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Sadakatsiz’in yeni bölümü çarşamba akşamı ekrana gelecek. Yeni bölümde Derin bugüne kadar söylediği yalanların acı sonucuyla karşılaşacak.

Sadakatsiz dizisinde Asya, Volkan, Derin, Aras ve Leyla arasındaki mücadele kıyasıya devam ediyor. Yayınlanacak yeni bölümde Leyla ile Asya arasında çok şiddetli kavga yaşanıyor. Ardından Leyla kanlar içinde bulunuyor. İkisini takip eden Derin de kendini bir anda olayın içinde buluyor.

Tüm bu gelişmelerin sonucunda Derin bugüne kadar söylediği yalanların, gösterdiği şiddetin ve kıskançlık krizlerinin acı sonucuyla karşılaşıyor. Leyla’ya verilen zararın sorumlusu olarak Derin gözaltına alınıyor.

Fakat Derin suçsuz olduğuna kimseyi inandıramıyor. Anne ve babası dahi Derin’in yalan söylediğini düşünüyor. Daha önceki davranışlarının sonucunda Derin, kimsenin güvenmediği bir insana dönüştüğünü fark ediyor.

Sadakatsiz’in yeni bölümü çarşamba akşamı saat 20:00’de Kanal D ekranında olacak. Ancak dizi reyting sıkıntısı çekmeye devam ediyor. İzleyiciler Sadakatsiz’in hikayesinin yeni halinden hiç memnun değil. İzleyiciler artık Sadakatsiz’in, Asya’nın hikayesi olmaktan çıktığını savunuyor.

Öte yandan önceki ay İspanya’da yayına başlayan Sadakatsiz dizisi, ülkede o kadar çok sevildi ki, yayınlandığı pazar akşamlarının lideri oldu. İspanya’da geçen hafta 14.4 reyting alan Sadakatsiz, Türkiye’de ise bunun yarısı civarında reyting elde edebiliyor.