Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yalçın Hafızoğlu kariyerinde iki önemli karar aldı!

Yalçın Hafızoğlu kariyerinde iki önemli karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalçın Hafızoğlu’nu dizi hayranları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki Alparslan karakteri ile biliyor. 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, ilk olarak Kiralık Aşk dizisindeki Selim karakteri ile setlere adım attı.

Kesif isimli sinema filminin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna katılan oyuncu, Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile büyük popülerlik kazandı. Dizinin yedinci sezon başında iptal edilmesinin şokunu yaşayan oyuncu kariyerinde yeni adımlar atma kararı verdi.

Müzikle ilgilendiği de bilinen oyuncu, yeni bir şarkı çıkartacağının ilk müjdesini verdi. Oyuncu ayrıca tiyatro konusunda da çok önemli bir adım attı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine devam ederken de kariyerinde farklı konularda adımlar attığını belirten oyuncu, ayrıca müzik kariyerine de devam edeceğini belirtti.

Yalçın Hafızoğlu, “Metal müzik yapıyoruz. Türkiye için zor bir tarz. Bir tane Türkçe şarkı çıkartacağız. Devamında da hem Türkçe ve İngilizce olacak. Biraz bunlarla yoğunum” diye konuştu.

Tiyatro için yüksek lisans yaptığını da anlatan Yalçın Hafızoğlu hem müzik hem de oyunculuk konusunda ilerlemeyi sürdüreceğini belirtti.

Yalçın Hafızoğlu’nun tiyatro için yüksek lisans yapması ileride sahneye de çıkarak birçok alanda kendini göstereceğinin mesajını da veriyor. Oyuncu ayrıca yeni projeler için görüşmelerine de devam ettiğini sözlerine ekledi.