Ana sayfa Sosyal Medya Sadece Yargı dizisindeki başarısı ile değil, sosyal bilinciyle de Kaan Urgancıoğlu alkışı hak ediyor!

Sadece Yargı dizisindeki başarısı ile değil, sosyal bilinciyle de Kaan Urgancıoğlu alkışı hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyanın kaynakları tükeniyor ve halkı duyarlı olmaya davet etme konusunda birçok ünlü isim gibi Kaan Urgancıoğlu da üzerine bir sorumluluk yükledi.

Medyada görünen ve etkili olan oyuncuların bu tür çalışmalarda yer alması gerektiğini belirten ve bunu bir sorumluluk olarak gören Kaan Urgancıoğlu, sürdürülebilirlik konusunun önemine işaret etti.

Dünya kaynaklarını doğru kullanma, gelecek kuşaklara aktarma noktasında sürdürülebilirlik öne çıkıyor. Bu konuyla ilgili bir seminere katılan Urgancıoğlu, kendisinin de medyada görünen biriis olarak sorumluluk taşıdığını belirterek, şunları söyledi:

“Çok heyecanlıyım. Hayatı sevmek, yaşamı sevmek, bunun devam etmesiyle ilgili nasıl bir farkındalık içerisinde olabiliriz, hepimiz. Bize düşen bir takım sorumluluklar var. Biz çok görünür bir iş yapıyoruz. Bununla ilgili bize tabii ki daha fazla vazife düşüyor gibi görünüyor.

Çok kısa bir sürede fark edeceğiz ki, artık yumurta kapının ağzında. Bu bizim birinci vazifemiz. Hayatın devam etmesi için bizim yapmamız gereken bir takım şeyler var. Biraz daha tasarruflu olmamız gerekiyor. Farkındalığımızın artması gerekiyor.

Bir takım rutinlerimizden, bize lüks gözüken şeylerden fedakarlık yapmamız gerekiyor. Bunu seve seve yapmak bizim için daha tatlı olacak.”

Yargı dizisinde canlandırdığı savcı Ilgaz karakteri ile büyük beğeni kazanan Kaan Urgancıoğlu, toplumsal konularda da duyarlılığını her fırsatta ortaya koyuyor.

Kendisinin sürdürülebilirlik konusunda ne tür tasarruflar yaptığı sorulması üzerine ünlü oyuncu, su tasarrufunun önemine işaret etti. Urgancıoğlu, “Suyu daha tasarruflu kullanmamız gerekiyor. Doğal kaynaklarımız azalıyor. Ben suya öncelik veriyorum. Su tasarrufu, enerji tasarruf da öyle. Rutinlerimizi değiştirmeliyiz.”

Kendi adına muhteşem şeyler yapamadığını ama bazı rutinleri değiştirerek ilerlediğini anlattı.

Yargı dizisinde yoğun şekilde çalıştıklarını anlatan oyuncu, seyircilerin ilgisinden de memnun olduklarını anlattı.