Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmaran dizisi yükleniyor, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz hayranlarını şaşırtacak sürpriz!

Şahmaran dizisi yükleniyor, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz hayranlarını şaşırtacak sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çekimleri Adana’da gerçekleştirilen Şahmaran isimli yeni Netflix dizisi uzun bir süredir bekleniyordu. Serenay Sarıkaya da geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamada kendisinin de artık beklemekten sıkıldığını söylemiş ve Ocak ayında yayında olacağı bilgisini paylaşmıştı.

Burak Deniz ile birlikte başrolünde yer aldığı Şahmaran dizisi ile hayranlarına yine çok farklı bir heyecan yaşatacak olan ünlü oyuncu, dizinin konseptine uygun olacak şekilde yılan desenli mücevherleri ile Netflix gecesinde dikkatleri üzerine çekti.

Şahmaran dizisi yükleniyor, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz hayranlarını şaşırtacak sürpriz! 7

Mistik bir dizi olan Şahmaran’ın ilk fragmanı da önceki gün yapılan Netflix gecesinde davetlilere izletildi. İlk fragmanda yılanlarla dolu bir hikayenin izleyicileri beklediğini gösteren anlar vardı.

Sosyal medyada da yayılan Şahmaran dizisinin ilk fragmanına ilgi büyük oldu. İlk sezonu geçen yıl çekilen, ikinci sezonu için de geçtiğimiz ay yeniden sete çıkan ekip yoğun bir süreç geçirdi. Serenay Sarıkaya diziyi göz bebeği bir projesi olarak ifade ederek, detaylardan bahsetti.

Ünlü oyuncu, Netflix gecesinde yaptığı açıklamada Şahmaran dizisi hakkında şunları söyledi:

“Göz bebeğimiz gibi bayağı uzun zamandır çalıştığımız, çok uzun bir zaman önce çekimlerini bitirdiğimiz Şahmaran’a adım adım yaklaşıyoruz. Çok heyecanlı bir gece, ilk defa teaserı gösterecekler. Birkaç tane sürpriz var. Aslında dün gece sabaha kadar Adana’da çekimdeydim. Hiç uyumadan sırf bu gece için buraya geldim.”

Adana’da ikinci sezon çekimlerine ekip geçtiğimiz ay başlamasına rağmen, planları aksatan bir teknik sorun oldu. Bu sorunun çözümü için 10 gün kadar ekip çekimlere ara verdi. Yeniden sete döndüklerini ifade eden Serenay Sarıkaya, henüz Şahmaran dizisinin ikinci sezon çekimlerinin bitmediğini, biraz daha çalışacaklarını anlattı.

Ünlü oyuncu, “İkinci sezonu bitirmek üzereyiz” diye konuştu. Adana’da kendisine ait bir dünya yarattığını ve bölgeyi çok sevdiğini anlatan Serenay Sarıkaya, orada çok iyi hissettiğini sözlerine ekledi.