Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmaran dizisinden bir tanıtım daha geldi! Çok konuşulacak sahneler, sarsıcı hikayesiyle 20 Ocak’ta Netflix’te!

Şahmaran dizisinden bir tanıtım daha geldi! Çok konuşulacak sahneler, sarsıcı hikayesiyle 20 Ocak’ta Netflix’te!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başrollerinde Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz’in rol aldıkları Netflix için çekilen Şahmaran dizisine merak giderek artıyor! Henüz yayınlanmadan ikinci sezonu da çekilen diziden gelen yeni fragman ise yayına kısa süre kala heyecan yaşattı!

Tims&B Productions’ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Umur Turagay’ın yaptığı dizinin senaryosu ise başarılı kalem Pınar Bulut’a ait. 2021 yılının Eylül ayında ilk sezon Adana’da çekimleri başlayan Şahmaran’ın setinden hiç bir tüyonun gelmemesi ve fotoğraf paylaşılmaması da dikkatleri çekmişti.

Büyük bir gizlilikle çekimleri sürdürülen Şahmaran, fantastik bir hikayeyi anlatırken, Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya ikilisinin yanı sıra yapımda Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Ayşe Lebriz, Nilay Erdönmez, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşıray, Saadet Işıl Aksoy ve Mehmet Bilge Aslan gibi isimler de yer alıyor.

Şahmaran dizisinden bir tanıtım daha geldi! Çok konuşulacak sahneler, sarsıcı hikayesiyle 20 Ocak'ta Netflix'te! 18

Dizinin ikinci sezon çekimleri, Ağustos ayında Marmaris’te başlamış ve Adana’da devam etmişti. Yaklaşık bir ay önce ilk tanıtımı yayınlanan dizi, “Kehanet, Aşk, ihanet” ifadeleriyle sunulmuştu.

Rolleriyle büyük merak konusu olan başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in, dizideki çarpıcı ve cesur sahneleri ise önümüzdeki günlerde sıklıkla konuşulacak! İkinci tanıtımda da yer alan görüntülerle birlikte diziye olan ilgi daha da artmakta!

Şu sıralar Yalı Çapkını dizisiyle dikkat çeken Mert Ramazan Demir’in de Şahmaran dizisindeki rolü merakla beklenmekte.

Şahmaran dizisinden bir tanıtım daha geldi! Çok konuşulacak sahneler, sarsıcı hikayesiyle 20 Ocak'ta Netflix'te! 19

İlk sezonu 8 bölüm olarak hazırlanan dizinin yayın tarihi bir süre önce 20 Ocak olarak açıklanmıştı. Ocak ayına girilmesi ile birlikte dizi için geri sayım da başlamış oldu! 18 gün sonra izleyici ile buluşmaya hazırlanan Şahmaran dizisinden gelen yeni görüntüleri izleyenler, sabırsızlıkla beklediklerini de ifade ediyorlar sosyal medyada…

Şahmaran dizisinden bir tanıtım daha geldi! Çok konuşulacak sahneler, sarsıcı hikayesiyle 20 Ocak'ta Netflix'te! 20

Dizide 400 yaşında aslında yılan olan bir grup üniversitelinin hikayesi anlatılıyor! Yılan oldukları belli olmasın diye gözlerini lensle kapatan karakterlerin ilginç hikayesinin anlatılacağı Şahmaran’ın 2. tanıtımı aşağıda…