Ana sayfa Sosyal Medya Şahmaran dizisinden yılın aşkı mı çıktı?

Şahmaran dizisinden yılın aşkı mı çıktı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranların iki popüler oyuncusu Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz hakkında ortaya atılan bir iddia magazin gündemine damga vurdu.

Netflix için çekilen Şahmaran adlı dizide başrolde yer alan iki ünlü ismin aşk yaşadığı iddia edildi. Bu iddianın sahibi ise Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ.

Üstündağ köşesinde, “2022’yi yeni bir aşk bombasıyla kapatalım! Hatırlarsanız yine ilk ben yazmıştım! Bir süredir ‘tehlikeli yakınlaşma’ şeklinde lanse edilen Serenay Sarıkaya-Burak Deniz aşkı resmiyet kazandı” ifadelerini kullandı ve yılın aşk bombasını patlattı.

Bu haberin ardından gözler Sarıkaya ve Deniz ikilisine çevrildi. Üstündağ’ın verdiği bilgiye göre; Şahmaran dizisinin Adana’daki setinde tanışan ikili, sette başlayan arkadaşlıklarını İstanbul’a taşımış, aynı arkadaş ortamında görüşmeye başlamıştı.

Şahmaran dizisinden yılın aşkı mı çıktı? 8

Üstündağ, “Şimdi öğrendiğime göre, ikilinin set arkadaşlığı konuşulduğu gibi aşka evrilmiş. Yoğun bir yıl geçiren, “Cahil Periler”, “Şahmaran” ve “Kal” gibi üç ayrı yapımda rol alan Burak Deniz, iş yoğunluğundan ötürü bu süreçte Didem Soydan’dan ayrılmıştı. Projelerini bitiren ünlü oyuncu, dinlenmek için menajeriyle birlikte İzlanda tatiline çıkmıştı.

Tatilde enerji ve moral depolayan Burak Deniz, sevgilisi Serenay Sarıkaya ile şimdilerde gözlerden uzak görüşmeyi tercih ediyormuş. Aşklarından emin olduktan sonra el ele kamera karşısına çıkarak hayranlarına ‘o’ fotoğrafı vereceklerinden hiç kuşkum yok.” ifadelerini kullandı.

Ancak bu önemli iddiaya Serenay Sarıkaya’dan twitter üzerinden yalanlama geldi. Oyuncu, “Yılın son yanlış haberi.. Sakin” diyerek böyle bir aşk durumu olmadığını açık bir şekilde ortaya koymuş oldu.

Şahmaran dizisinden yılın aşkı mı çıktı? 9