Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmeran’la ekrana dönecek olan Serenay Sarıkaya için şimdi çalışma zamanı!

Şahmeran’la ekrana dönecek olan Serenay Sarıkaya için şimdi çalışma zamanı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının en güzel kadın oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya her projesinde oyunculuktaki yeteneğini bir adım ileriye götürmeyi başarmış bir oyuncu. Pandemi dönemi boyunca ekranlaran uzak olan Sarıkaya, çok yakında Şahmeran isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yeterince oturduğunu söyleyen güzel oyuncu artık çalışmalara hız vereceğini söyledi.

Serenay Sarıkaya’yı 2017 yılında yayınlanan Fi dizisinden bu yana herhangi bir dizi projesinde izlemiyoruz. Puhu TV’de yayınlanan Fi dizisinde oyunculuğuyla büyük övgü toplayan güzel oyuncu bir dizide rol almak yerine Alice Müzikali’yle sahneye çıkmayı tercih etmişti.

Bu dönemde Bergen filminde başrol için anlaşan Sarıkaya’nın tüm planları pandeminin patlamasıyla suya düşmüştü. Alice Müzikali sahneye konduktan bir süre sonra pandemi nedeniyle sona ermiş, Bergen filmi de yine aynı sebepten askıya alınmıştı.

Şahmeran’la ekrana dönecek olan Serenay Sarıkaya için şimdi çalışma zamanı! 7

Serenay Sarıkaya pandemi süresince birçok ünlü isim gibi herhangi bir projede yer almamayı tercih etti. Bergen projesi yeniden gündeme geldiğinde takvimi uymadığından filmle anlaşmasından vazgeçmek zorunda kaldı. Bu arada Netflix için çekilecek Şahmeran dizisi için anlaşmıştı.

Şahmeran dizisinin çekimlerine uzun süre önce başlandı. Güzel oyuncu Netflix için çekilen bu dizide başrolü Burak Deniz’le paylaşıyor. Bu arada Alice Müzikali’nin de yeniden sahneye konulacağı duyuruldu.

Dolayısıyla Serenay Sarıkaya yeniden hızlı çalışma dünyasına geri döndü. Birkaç gün önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarıkaya, Şahmeran’ın çok orijinal bir iş olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: “Artık dinlenmeyeceğim. Yeterince yattım, artık başladı. Alice de başlıyor yakın zamanda, provaları da başlayacak. Koşturmaca başladı” dedi.