Ana sayfa Dizi Fragmanları Ara veren Aziz dizisinde işte ekrana geri dönüş tarihi!

Ara veren Aziz dizisinde işte ekrana geri dönüş tarihi!

tarafından ker_def

Aziz dizisi bu sezonun etkili yapımlarından birisi oldu. Cuma akşamları yayınlanan dizinin her bölümü izleyenleri bir hayli etkiledi. 1930’lu yıllarda Antakya’da geçen hikaye, kentin Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasının hemen öncesindeki yılları anlattığı için özel bir anlamı bulunuyor.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı diziye ara verildi. 31 Aralık Cuma günü yılbaşı akşamı olduğu için Show TV’de özel bir program yayınlanacak. Bu süreçte dizi ekibinin de bir süre tatil yapacağı ortaya çıktı. Aziz dizisi için Ocak ayının ilk haftasında yeniden sette bir araya gelecek olan ekip, çalışmalara kaldığı yerden devam edecek. Dizinin merakla beklenen 9 yeni bölümü de 14 Ocak Cuma günü saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Yaklaşık 3 hafta ara vermiş olan Aziz dizisinin izleyicileri bir süre daha beklemek durumunda kalacak.

Ara veren Aziz dizisinde işte ekrana geri dönüş tarihi! 7

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği ekranlara damga vuran dizisi Aziz’in merakla beklenen dokuzuncu bölüm tanıtımı yayınlandı. Aziz’in öğrendiği büyük sırdan sonra Galip Payidar’la yüzleştiği tanıtımda Fransız askerlerinin Zülfikar Halı Atölyesi’nde çıkardığı gerilim dikkat çekiyor.

Fransızlar, atölyede asılı olan Atatürk resmini kaldırmak isterken Aziz buna karşı çıkıyor. Halk, şehrin sokaklarında Atatürk resimleriyle alkış tutarken Pierre’in bu duruma karşı nasıl bir hamle yapacak merak konusu oluyor. Aziz’in Efnan’ın parmağına yüzük taktığı duygusal anlar ise büyük heyecan uyandırıyor.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda şu oyuncular bir araya geldi:

“Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”

Aziz, yeni bölümüyle 14 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!