Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ, sosyal medyadaki yorumlar karşısında yine açtı ağzını yumdu gözünü!..

Pınar Altuğ, sosyal medyadaki yorumlar karşısında yine açtı ağzını yumdu gözünü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Televizyon ekranlarında 2002 yılında yayınlanan Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı ‘Meltem’ karakteriyle hafızalarda yer edinen Pınar Altuğ, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

2008 yılında Yağmur Atacan ile evlenen ünlü oyuncu 2009 yılında anne oldu. Su adında bir kız çocukları bulunan çift mutluluklarıyla magazin basını tarafından parmakla gösteriliyor.

Ancak çift arasındaki yaş farkı zaman zaman sosyal medyada takipçileri tarafından Pınar Altuğ’un başını ağrıtacak yorumlar yapılmasına neden oluyor. Eşinden yaşça büyük olan Pınar Altuğ ise yapılan bazı hadsiz yorumlara karşı sessiz kalmıyor.

Oyuncunun son paylaşımına bir takipçisinin yaptığı yorum ünlü oyuncuyu yine çileden çıkardı. Oyuncu, instagram hesabında kızı ve eşiyle birlikte olduğu yazdan kalma bir fotoğrafını paylaşınca olanlar oldu.

Pınar Altuğ, sosyal medyadaki yorumlar karşısında yine açtı ağzını yumdu gözünü!.. 8

Bu paylaşım üzerine bir takipçisi Altuğ’a “Eşek kadar kadın. Bula bula çocuk yaşta bir adamla evlendiniz. Oğlunuz gibi görünüyor. Vallahi pes” yorumunu yaptı.

Ünlü oyuncudan takipçisine yanıt gecikmedi. Bu sözlere kayıtsız kalamayan Pınar Altuğ, “Ah hay Allah. Siz daha uygun birini bulun o zaman, ben boşanıp onunla evleneyim. Te Allah’ım. Gerçekten manyaksınız!” ifadelerini kullandı.

Pınar Altuğ, sosyal medyadaki yorumlar karşısında yine açtı ağzını yumdu gözünü!.. 9

Pınar Altuğ geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, “Birlikteliğimizde 15 yılı geride bıraktım hâlâ gereksiz yorumlar alıyorum. Boyum kadar kızım var neredeyse ama böyle gereksiz yorumlara sessiz kalamıyorum” açıklamasını yapmıştı.