Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şahsiyet’te gizemli polisi Firuz’u canlandıran Fırat Topkorur artık Alparslan’da!

Şahsiyet’te gizemli polisi Firuz’u canlandıran Fırat Topkorur artık Alparslan’da!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com / Detay – TRT 1’in büyük iddialarla ekrana getirmeye hazırlandığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi pazartesi günü ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Dizi için geri sayım sürerken oyuncu kadrosuna bir isim daha eklendi.

Uzun süredir izleyicilerin yeniden ekranda görmeyi beklediği Barış Arduç ve Fahriye Evcen’i başrolde bir araya getiren Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için geri sayım sürüyor. Akli Film tarafından çekilen dizi, 8 Kasım Pazartesi akşamı ilk bölümüyle TRT 1 ekranında olacak.

Alparslan Büyük Selçuklu’nun ilk bölümünün yayınına günler kala dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Ekibe yeni katılan Fırat Topkorur dizide Alpagut karakterini canlandıracak.

Şahsiyet'te gizemli polisi Firuz'u canlandıran Fırat Topkorur artık Alparslan'da! 7

Fırat Topkorur Fatih Harbiye dizisinde iki sezon boyunca Cihan karakterini canlandırdı. Yetenekli oyuncu bunun dışında Sen de Gitme, Diriliş Ertuğrul, Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan, Ya İstiklal Ya Ölüm ve Kırmızı Oda dizilerinde rol aldı.

Topkorur, uluslararası Emmy ödüllü Şahsiyet dizisinde canlandırdığı gizemli polis memuru Firuz karakteriyle sergilediği performansla oyunculuktaki yeteneğini ortaya koydu ve dikkatleri üzerine çekti.

Bu arada pazartesi akşamı yaşanan reyting savaşı, bu hafta Alparslan dizisinin de katılmasıyla iyice kızışacak. Bu hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Üç Kuruş dizisi oldukça iyi reyting alsa da gecenin şampiyonu Yasak Elma’yı yerinden edemedi. Gözler şimdi Alparslan Büyük Selçuklu’nun da dahil olacağı 8 Kasım Pazartesi akşamında.