Ana sayfa Sosyal Medya Müjde Ar’ın yeniden televizyon dizilerinde rol almasının tek bir formülü var!

Müjde Ar’ın yeniden televizyon dizilerinde rol almasının tek bir formülü var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Müjde Ar’ın hayranları, eski filmlerine ve dizilerine bakarak ancak hasret giderebiliyor. Ancak Müjde Ar, birçok teklif almasına rağmen dizilerde yer alma konusunda hiç de olumlu bir düşünce içinde değil.

1954 doğumlu olan Müjde Ar, kendisiyle benzer yaşlarda olan birçok isim setlerde yer alarak oyunculuk yapıyor olsa da, bu durumun kendisi için geçerli olmadığını söyledi. Setlerde sabahın göründe kamera karşısına geçip gece yarılarına kadar çalışmalar yapıldığını hatırlatan usta oyuncu, ”

85 tane film çektiğini anlatan Müjde Ar, en son Şahsiyet isimli dijital dizide Nesrin karakteri ile yer almıştı. Şahsiyet’ten önce ise televizyon ekranında yayınlanan son dizisi 2013 yılına denk gelen Aşk Ekmek Hayaller oldu.

Müjde Ar 10 yıldır televizyon dizilerinden uzakta duruyor ve 68 yaşında olmasını da öne çıkartarak, artık yoğun çalışma programlarının içinde yer alamayacağını söylüyor. Sinemada ise usta oyuncu en son 2009 yılında Bozkırda Deniz Kabuğu isimli filmde yer almıştı.

Birçok hayranının dizilerde görmeye hasret kaldığı Müjde Ar, neden projeleri kabul etmediğini şöyle anlattı: “Ben dizide falan oynayamam. Teklif olmaz mı? Ben günde 20 saat çalışamam, o koşulları siz bilmiyorsunuz. Ben bir iki dizide hatır için oynadım. Şöyle oynuyorum; öyle bir şey olursa gene oynarım, 3. bölümde ölürüm.”

Müjde Ar'ın yeniden televizyon dizilerinde rol almasının tek bir formülü var! 7

Müjde Ar bu sözleri ile birkaç bölümlük konuk oyuncu olarak yer alabileceği bir projeyi kabul edebileceğini ama kısa süre projede bulunabileceğini ifade etmiş oldu.

Bir yaştan sonra oyunculuğun yapılmaması gerektiğini anlatan Müjde Ar, “Burada eğlence, keyif yapmak varken sabahın dördünde kalkıp, gece 12’de eve gelip, ertesi sabah tekrar sete çıkmak artık 60 yaşından sonra yapılacak iş değil” dedi.

Müjde Ar, bunu tercih etmese de 60 yaşından sonra setlerde yoğun şekilde çalışan birçok meslektaşı olduğu da projelerden görülüyor. Ancak usta oyuncunun yeniden dizi setlerine etkili bir şekilde dönüş yapmasının mümkün olmadığı da bu sözlerinden anlaşılıyor.