Ana sayfa Sosyal Medya Saklı dizisindeki rolüyle konuşulan Fırat Çelik’ten annesiyle duygusal paylaşım!..

Saklı dizisindeki rolüyle konuşulan Fırat Çelik’ten annesiyle duygusal paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle adını duyuran Fırat Çelik, Blu TV’de yayınlanmaya başlayan Saklı dizisiyle altı yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönmüştü. Paris’te yaşayan ve orada bir kafe işleten yakışıklı oyuncu, Saklı dizisinin çekimlerinin sona ermesinin ardından yaşadığı şehir olan Paris’e geri döndü.

Paris’e gider gitmez imajında da yenilik yapan oyuncu yeni imajıyla dikkat çekmişti. Bugüne kadar hep dalgalı saçlarıyla görmeye alışkın olduğumuz yakışıklı oyuncu saçlarını neredeyse kazıttı.  Yeni imajını sosyal medyada paylaşan oyuncu hayranlarından da tam not aldı.

Oyuncu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Instagram’dan yaptığı paylaşımda annesinin doğum gününü kutlayan yakışıklı oyuncu annesiyle birlikte fotoğrafına, ‘Annem doğum günün kutlu olsun’ notunu düştü.

Saklı dizisindeki rolüyle konuşulan Fırat Çelik'ten annesiyle duygusal paylaşım!.. 7

Fotoğrafta oyuncunun annesine olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı. Almanya’da doğan Fırat Çelik yaklaşık 30 yıldır Fransa’da yaşıyor. Fransa’da birçok tiyatro oyununda rol alan yakışıklı oyuncu, Türk izleyicilerin karşısına ilk kez 2009 yılında Kış Masalı isimli diziyle çıktı. Hemen ardından çekilen Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı ‘Mustafa’ karakteriyle kariyerinin çıkışını yaptı.

En son 2015 yılında çekilen Poyraz Karayel dizisinde rol alan Fırat Çelik, bu diziden sonra bir süre Fransa’da yaşadı. Pandemi döneminde sosyal medya hesabından paylaştığı dans videolarıyla gündeme geldi.

Yakışıklı oyuncu altı yıl sonra bu kez Saklı isimli diziyle hayranlarının karşısına çıktı. BluTV’de yayınlanan dizide Fırat Çelik başrolleri Hazar Ergüçlü, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar ile birlikte paylaştı. Fırat Çelik yabancı yapım Affairs’in uyarlaması olan Saklı isimli dizide karısını aldatan, Ozan isimli bir aile babasını canlandırdı.