Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’in ışıltısı reklam yüzü olduğu markayı zirveye ulaştırdı!

Hande Erçel’in ışıltısı reklam yüzü olduğu markayı zirveye ulaştırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin ardından elde ettiği şöhretle kariyer basamaklarını bir anda hızla atlayan Hande Erçel, isminin yer aldığı markalara da büyük değer katıyor. Hande Erçel son olarak bir mücevher markasının yüzü olmuştu. Güzel oyuncu reklamında yer aldığı markayı zirveye ulaştırdı.

En son, Kerem Bürsin’le birlikte başrolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisiyle adını dünyanın dört bir yanına ulaştıran Hande Erçel bugünlerde dijital yayın platformu Disney Plus’la birlikte anılıyor. Güzel oyuncu yaz aylarında Türkiye’de yayına girecek olan platform için bir dizi çekecek.

Bu aralar setlerden uzak olan oyuncu vaktini reklam filmleriyle dolduruyor. Hande Erçel son olarak mücevher markası Atasay’ın yüzü olmuştu. Güzel oyuncu markanın reklam filminde oynamıştı. Hande Erçel markayı zirveye ulaştırdı. Güzel oyuncunun rol aldığı reklam filmi bir ay gibi kısa sürede üç milyondan fazla izleyiciye ulaştı.

Hande Erçel’in ışıltısı reklam yüzü olduğu markayı zirveye ulaştırdı! 7

Hande Erçel kendi sosyal medya hesabının takipçi sayısını da her gün artırıyor. Takipçi sayısı hızla 27 milyona yaklaşan güzel oyuncu bu rakamla birçok Hollywood ünlüsünü dahi geride bırakmış durumda.

Bu arada Hande Erçe’in çok yakında sevgilisi Kerem Bürsin’le İtalya’ya gideceği konuşuluyor. Sen Çal Kapımı dizisinin İtalya’da roman olarak basılmasının ardından İtalya’ya gidecek olan iki yıldız oyuncu burada çekimlere katılacak, röportajlar verecek.

Sen Çal Kapımı isimli dizinin çok sevilen iki kahramanı Eda ve Serkan’ın aşkı bir İtalyan yayınevi sayesinde romana dönüşmüştü. Love Is In The Air isimli kitap 18 Ocak’tan itibaren İtalya’daki tüm kitabevlerinde satışa çıkmıştı. Ayrıca e-kitap olarak da sunulmuştu.