Ana sayfa Dizi Haberleri İngiliz dev yayıncı BBC, sosyal medyasında Nurgül Yeşilçay’lı Son Nefesime Kadar dizisini paylaştı!

İngiliz dev yayıncı BBC, sosyal medyasında Nurgül Yeşilçay’lı Son Nefesime Kadar dizisini paylaştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en sevilen kadın oyuncularından biri olan Nurgül Yeşilçay, çok yakında yeni dizisi Son Nefesime Kadar ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dünyanın en büyük yayıncılarından biri olan İngiliz BBC, sosyal medya hesabından Son Nefesime Kadar dizisini ve Nurgül Yeşilçay’ın fotoğrafını paylaştı.

Başrolde Nurgül Yeşilçay’a bir başka usta oyuncu Emre Kınay’ın eşlik edeceği Fox TV dizisi Son Nefesime Kadar için geri sayım devam ediyor. Dizinin pazar akşamları yayınlanacağı belirtilirken başlama tarihi henüz açıklanmadı.

Son Nefesime Kadar, özellikle Nurgül Yeşilçay hayranları tarafından merakla beklenirken dizi, dünyanın en büyük yayıncılarından biri olan BBC’nin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Sosyal medya gönderisinde Nurgül Yeşilçay’ın sette çekilmiş bir fotoğrafı da yer aldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

BBC Studios (@bbcstudios)’in paylaştığı bir gönderi

x

BBC’nin diziyi sosyal medya hesabından paylaşma sebebi Son Nefesime Kadar dizisinin, kanalın orijinal yapımı Happy Valley’nin (Mutlu Vadi) bir uyarlaması olması. BBC’nin gönderisinde dizinin Türk versiyonunda rol alan isimler, orijinal içerikteki karakterlerin isimleriyle birlikte yazıldı.

BBC’nin gönderisinde ayrıca Son Nefesime Kadar’ın, eleştirmenlerce çok iyi yorumlar alan dizinin ilk yabancı versiyonu olduğu da belirtildi. Paylaşım özellikle Nurgül Yeşilçay’ın hayranları tarafından birçok beğeni aldı.

Pastel Film’in sahibi Yaşar İrvül ile Efe Ürvil kardeşlerin yapımcısı olduğu polisiye bir hikayeyi ekrana taşıyacak olan Son Nefesime Kadar’da senaryoyu Hatice Meryem yazdı. Dizinin yönetmeni ise Deniz Çelebi Dikilitaş .

Dizide Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ın yanı sıra Ertan Saban, Begüm Birgören, Rojda Demirer, Baran Bölükbaşı, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı, Ahmet Saraçoğlu gibi isimler yer alıyor.