Ana sayfa Dizi Fragmanları Salih Bademci yine harika ama Yalancı reyting sorunu yaşıyor!

Salih Bademci yine harika ama Yalancı reyting sorunu yaşıyor!

tarafından ker_def

İlk ve Son ardından ise Kulüp dizilerinde Salih Bademci’nin muhteşem performanslar sergilediğini belirten çok sayıda izleyici yorumunu sosyal medya platformlarında görebilirsiniz. Salih Bademci hayranlığı son dönemde bir hayli arttı ama oyuncunun yine çok iyi rol yaptığı Yalancı dizisine gösterilen ilgi ise az. Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin başarılı performansları ve etkili bir dram hikayesi olmasına rağmen Yalancı dizisinin neden fazla ilgi göremediği sorulması gereken bir soru…

Dizinin 8. yeni bölümü bu akşam ekrandaki yerini alacak. Reyting sorunu nedeniyle final tehlikesi ile karşı karşıya olan diziyi Salih Bademci’nin rollerine hayranlık besleyen izleyiciler takip etse belki de dizi kurtulacak. Yeni bölümün reytingleri ve hikayenin nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.

Yalancı’nın bu akşam ekrana gelecek 8. bölümünde Mehmet Emir, kendisine engel olmaya çalışan Deniz, Görkem ve Murat’ı atlatır. Hilal ile randevusuna gitmeyi başarır. Hilal kendisini bekleyen büyük tehlikeden habersizdir. Canan, Mehmet Emir’e duyduğu nefret yüzünden Mehmet Emir’in evine taş atmış ve kaçmıştır. Doruk, evlerine taş atan kişinin Deniz olduğunu düşünür.

Bu durum Mehmet Emir ve Deniz’i bir kez daha yüz yüze getirir. Deniz bu olay vesilesi ile Mehmet Emir’in bir kurbanı daha olduğunu anlamış olur. Bu yeni kurban konuşursa Mehmet Emir’in bir yalancı olduğunu ortaya çıkaracak ve Mehmet Emir’i parmaklıklar ardına gönderebilecektir. Deniz, yeni kurbanın kimliğini bulmak ve onu konuşmaya ikna etmek için harekete geçer.

”Yalancı”, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı, senaryosunu Volkan Sümbül ve Meryem Gültabak’ın kaleme aldığı Yalancı dizisinin oyuncu kadrosu şi isimlerden oluşuyor:

“Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin.”