Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde reytinglerde bir dönem sona erdi!

Yasak Elma dizisinde reytinglerde bir dönem sona erdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi tebrik edilmeyi hak eden bir yapım. Fox TV’de pazartesi akşamları yayınlanan dizi, beşinci sezonda olmasına rağmen milyonlarca hayranı ekran başına getirebiliyor. Kendisi ile dalga geçen bir yapım olmasının yanı sıra, absürtlükleri ile de hikayesi gerçek hayattan biraz kopuk ilerleyen Yasak Elma, tüm bu yönlerine rağmen ekranda izleyicisini kendisine bağlamayı başarıyor.

Aslında gerçek hayatta dizideki absürtlüklerden çok daha fazlası ve ağırının de yaşandığını herkes biliyor. Yani Yasak Elma’daki abartılı sahnelerin daha da abartılısının gerçek hayatta yaşanıyor olması ayrı bir durum. Ender karakterini canlandıran Şevval Sam, olmaması gerekenleri dizide gösterdiklerini belirterek ilginç bir yorum yapmıştı. Yasak Elma’da gördüğünüz entrikalar aslında günümüz dünyasına bir gönderme içeriyor.

Bu yönleri ile izleyici ilgisini sürekli üzerinde hisseden dizinin reytingleri de iyi gelmeye devam ediyor. 3 haftadır tüm kategorilerde birincilikler elde eden Yasak Elma için artık zirve günleri geride kaldı.

Çünkü geçen sezondan da pazartesi akşamlarının bir numarası olan tarihi dizi yeniden izleyici ile buluştu. Uyanış Büyük Selçuklu ile başlayan hikaye, bu sezon Alparslan Büyük Selçuklu olarak devam ediyor.

Barış Arduç ve Fahriye Evcen başrollerde ve neredeyse tüm kadrosu, atmosferi değişmiş bir hikaye izleyenleri kendisine bağladı. Bu durum da Yasak Elma’nın reytinglerde birincilik dönemini kapatmasına neden oldu.

119. bölümü yayınlanan Yasak Elma yine çok iyi reytingler elde etti ve tüm kategorilerde ikincilik elde etti. Dizinin ilerleyen haftalarda yeniden birincilik alması için şartlar uygun olsa da Alparslan dizisine gösterilen ilginin artacağını da hesaba katarsak, bir daha birinci olması çok zor gibi gözüküyor.