Ana sayfa Dizi Haberleri Salih Bademci’nin ‘Yalancı’ dizisinde eşiyle birlikte rol aldığını biliyor muydunuz?

Salih Bademci’nin ‘Yalancı’ dizisinde eşiyle birlikte rol aldığını biliyor muydunuz?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni sezondaki iddialı yapımı ‘Yalancı’da canlandırdığı Mehmet Emir Gürsoy’ karakteriyle beğeni toplayan Salih Bademci kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile evli.

2015 yılında evlenen çiftin ‘İklim’ adında bir kız çocukları var. Çift ‘Yalancı’dizisinde birlikte rol alıyor. İmer Özgün, dizide ‘Canan’ karakterine hayat veriyor.

Daha önce de ‘İstanbullu Gelin’ dizisinde birlikte kamera karşısına geçen ikilinin mutlu birlikteliği ünlüler dünyasında parmakla gösteriliyor. Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj veren Salih Bademci, ilişkisiyle ilgili soruları da samimiyetle yanıtlamıştı.

Salih Bademci’nin ‘Yalancı’ dizisinde eşiyle birlikte rol aldığını biliyor muydunuz? 1

Salih Bademci, eşinin de oyuncu olmasının en büyük eksisinin oyunculuğunda bazen kendini beğendirememek olduğunu söyleyerek, “Seni izlediğinde yakalıyor, ‘Güvenli alanında kalmışsın’ falan diyebiliyor. Çünkü oyuncu olarak nerede olduğunu ve ne kadar yol aldığını o kadar iyi biliyor ki… O yüzden kanmıyor” açıklamasını yaptı.

Eşiyle konservatuvarda sınıf arkadaşı olduklarını belirten Bademci, “15 senedir tanışıyoruz. Üzerine 5 yıl sevgililik yaşadık. 6 yıldır da evliyiz. Bu ilişki o sebeple varyasyon varyasyon arıza içeriyor. Ama bunun konforunu da yaşıyorum” dedi.

Salih Bademci, ‘Bir insanın aşkı 15 sene sürer mi?’ sorusunu ise şu şekilde yanıtladı: “Aynı kadın ve aynı adam kalmıyor. Bu değişim seni dönüştürüyor. Bunun karşı tarafı üzecek ya da mutlu edecek şekilde değişip değişmediği önemli. Yoksa ne İmer aynı kadın, ne ben aynı adamım. O yüzden bu ilişki 15 yıldır var.”